3.3.2010

Pitkän ajan määritelmä

Tiedättekö, paljonko kuluu aikaa kun puhutaan "pitkästä ajasta"? Minäpäs tiedän siihen vastauksen. 29.01.2010 kirjoitin tänne, että viimeisin H&M tilaus on viimeinen pitkään aikaan. Ja maanantaiaamuna 1.3.2010 tein tilauksen jälleen. Pitkä aika tarkoittaa siis 31 päivää. Vinkiksi ja tiedoksi vaan muillekin. ;)

Sanoin myös, ettei Sonia Rykielin neulemallisto sykähdytä. Oikein, neulemallisto ei sykähdytä vieläkään, mutta muu malliston oheissälä kyllä. HooCee oli vaan taas jälkijunassa, ennen kuin kunnolla tajusi missä mennään ja mitä mallistoon oikeastaan kuuluu. Tässä siis oma tilaukseni:

- Läskipohjakengät. Kuuluu kategoriaan "niin rumat, niin hienot". Tykkään kiilakoroista ja mohloistakin, livenä sen sitten näkee ovatko kuitenkin liian mohlot. Aidosta nahasta joka tapauksessa plussaa.


- Oheissälää, eli rintakoru. Niin, ei siinä sen kummempia selittelyjä.. Rintakoru. :D- Uuu, toinen rintakoru.
- Ei, en tilannut mekkoa, vaan raitahuivin. Kannatti olla yövuorossa, joka päättyy klo 7.00. H&M kun päivittää sivunsa n. 6.45-7.00 välillä niin jos on nopea, voi tehdä kaikkia kivoja löytöjä, jotka sitten kymmenen yli seitsemän on jo loppuunmyytyjä. Itselle tuli tästä tilauksesta tilausvahvistus sähköpostiini 6.55 että välillä sivujen päivitys on ennen seiskaa jo valmis. Tämän jipon hoksattuani bongasin muuten jatkuvasti loppuunmyytynä olleen Jimmy Choo for H&M -lompakon. Aikainen lintu madon nappaa ja silleen. ;)

- Ei tilausta ilman laukkua. ;) Tämän tilasin tuleva Espanjan matka mielessäni. Kevyt, yli olan oleva laukku, jossa vetoketjusuljenta. Varma nakki.- Sitten toinen "aikainen lintu" -bongaus. Alepuolelta Sonia Rykielin edellisen malliston tohvelit. Eivät ole hinnalla pilatut, joten jos vain sopivat niin tänne jäävät. Mainiot koiranpissatustohvelit. xD Omani tilasin siis mustana.


Noin, sinne meni HooCeen periaate olla tilaamatta H&M:ltä mitään, suoraan kankkulan kaivoon kulkematta lähtöruudun kautta. Muilla hyviä periaatteita, jotka jo syntyessään on luotu tuhoutumaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)