11.3.2010

Viime aikojen ostostelut

Kuvia on tässä postauksessa monta, joten be aware! :)

On jäänyt viime aikojen ostoksia esittelemättä, joten kokosin tavaramäärän esittelyn tähän yhden otsikon alle.

Olen HooCee ja olen pipofriikki. Rakastan pipoja, monen värisiä ja mallisia. Myöhäisteininä (16-18 -vuotiaana) pipo oli välillä päässä sisälläkin ollessa, kotona siis. Näin Vero Modassa vähän aikaa sitten ohkaisempia myssyjä ja ihastuin, joten yksi päivä kävin moisen hakemassa. Mietin vaaleanpuna-harmaaraidallisen ja leopardikuvioisen välillä ja otin lopulta jälkimmäisen. Pipo on vaan vähän hankalan mallinen, siitä ei jää "oikean" pituista hiippaa sen ollessa "yksinkerroin", mutta ehkä käärimällä tästäkin tulee käyttökelpoinen.

Kuvatehtävä: etsi kuvasta pipo. :)


Mut on itseni huomaamatta aivopesty tykkäämään yhdestä tämän kevään trendistä: nuden värisävystä. En ole ennen voinut sietää kyseistä väriä, mutta yllättäen nyt tykkään monestakin puuteriroosan värisestä jutusta... Sen väriset vaatteet on itselle ihan liian pliisuja, mutta asusteet rokkaa jälleen, kuten aina. ;) Seinäjoen Mick's:ssä hipelöin kivan mallista laukkua, josta oli värivaihtoehtoina musta ja nude. Työnsin jälkimmäisen sävyisen kylmästi sivuun ja tarrasin näppini mustaan laukkuun kiinni. Totesin sitten kuitenkin, että laukku oli aika nähty juttu malliltaan ja väriltään, ei se sitten ollutkaan kiva. Kotimatkalla mielessä pyöri se syrjään työnnetty värisävy ja seuraavana päivänä soitin liikkeeseen ja pyysin laittamaan nuden värisen veskan mulle varaukseen. Kävin sen sitten hakemassa, ja onhan tuo kyllä tosi nätti!


Hopeanharmaat metalliyksityiskohdat tuo vähän särmää hempeään väriin.

Sitten kertomus yhdestä taisteluvoitosta! Muistaakseni ennen joulua kävin Seinäjoella Moda Aukiassa ja katselin GUESSin laukkuja... Ei, kun se olikin alennusmyyntien aikaan, niinpäs olikin. No, kuitenkin, ihastelin yhtä laukkua, joka malliltaan ja kuosiltaan oli sanalla sanoen kaunis. Yksityiskohdat oli valloittavat ja hillityn silmiinpistävät (jos sellaista voi edes olla). Sillä hetkellä alennushintakin, noin 160€ oli itselle liikaa ja laukku jäi. Seuraavan kerran, kun menin liikkeeseen ja olisin kenties sallinut itseni ostaakin sen, niitä ei enää ollut. Harmitti vietävästi! Sitten bongasin veskan The Handbag Superstoresta, mutta vitkuttelin sen melko suolaisen hinnan vuoksi... Ja arvatkaa vaan, menikö ne kaikki sieltä ja kuka jäi rannalle ruikuttamaan? \o


Alkoi ankara metsästys, joka vihdoin palkittiin! En voinut uskoa, kun löysin eBaysta uudenveroisessa kunnossa olevan laukun noin £50 hintaan + £6 postikulut. Hyvät naiset ja herrat, saanko esitellä: Guess Linde large tote!

On ketjua ja on dimangia ja on metallia. Namskismaiskis!

Yksityiskohta, joka vei HooCeen mennessään.

Ja vaikka vuorikankaan kuosi on normaalisti mulle aika yhdentekevä juttu, niin kehrään kultalankaa tätä katsoessani. Purrrr....Vieläkö jaksatte katsella kuvia? :) Näitä olisi vielä muutama jäljellä...

Hennesin paketin sisältö olisi vielä esiteltävänä. Huiffi (kuten siskoni lapset sanoivat joitain vuosia sitten opetellessaan puhumaan) on i-ha-na! Rakastan raitoja ja tässä on melko rakastettavat väritkin. Onneksi talvi ei ole menossa minnekään, ensi viikollekin luvattu kymmenen asteen pakkasia, joten käyttöä tulee olemaan. Ja äskeinen lause oli sitten ironisesti sanottu. Oikeasti olen aivan täynnä tätä fuckin' talvea, sais jo riittää!
Tohvelit. Katsotaan kuinka käy, kun hikijalka opettelee käyttämään tossuja. Mulla on siis varsin tehokas ääreisverenkierto ja oon kotona talvella kovienkin pakkasten paukkuessa ilman sukkia, mutta ehkä tällaisia tulee käytettyä kun rupee loskaa ja roskaa kulkeutumaan sisälle. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin likaiset ja märät jalat.


Luulin pohjien olevan kovaa matskua, mutta ne onkin tällaiset kerhotossupohjaiset.

Laukku tai paremminkin pussukka. Vetoketjusuljennasta iso plussa!

Mohlot, jotka ei sit ollutkaan niin mohlot, kuin kuvat antoi olettaa. Niin ja alalaidassa on jonkun nenä. Kenenköhän? :P


Tässä syy, miksi nämä onkin antimohlot. H&M:n kuvissa ei näy, että korot kaventuvat alaspäin. Kuvittelin koron olevan tasapaksu. Näin on sata kertaa parempi, sirompi vaikutelma!


Hyvät jalassa, aitoa nahkaa ja kauniitkin vielä. Mahtiostos!


Tänään varasin Rapsulle ja siskoni koirille hoitolapaikat kesäkuulle meidän reissun ajaksi. Rapsu pääsee viikoksi tarhakoirailemaan ja pitämään jöötä nuoremmilleen. Niin ja varasin myös lentokenttähotellista huoneen lähtöä edeltäväksi yöksi... Matkaan aikaa vähän reilu 3kk, can't wait!

2 kommenttia:

 1. Onpas coolit "kerhotossut" =)

  Noihan onkin tosi kivat antimohlokengät. Hölmöö etteivät pistä henkkamaukalla kunnon kuvia, on saattanu monelta sen takia jäähä ostamatta.

  VastaaPoista
 2. Minttu: Vielä kun oppis käyttämään tossuja. Noin cooleilla on kyllä hyvä opetella. ;)

  Ja oon kyllä tällä hetkellä todella iloinen, että kokeilin kepillä jäätä ja tilasin noi kengät, koska ovat livenä ja jalassa todella paljon siromman näköiset kuin H&M:n sivuston kuvissa. Mutta kuten sanoit, moni on saattanut jättää tilaamatta, kun kuvat on huonot..

  Brandos.fi:ssä on esim. mukava vaan katsella kenkien kuvia kun kengät on kuvattu pohjien kuviointia myöten joka suunnasta. :)

  VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)