27.4.2010

Elämäni vaikein päivä - ja pahempaa on vielä tulossa

Päivä oli elämäni vaikein ja kamalin. Tein päätöksen, joka vaikuttaa omaan elämääni radikaalisti ja päätöksen myötä toisen elämä päättyy. Siis ihan tyystin päättyy. Kuinka sellaisen päätöksen kanssa voi elää? Tällä hetkellä vastaus on, ettei voikaan.

Maailman paras koira ja minun rakkain, uskollisin ja ihanin ystävä kohtaa sateenkaarisillan perjantaina. Vanha on väsynyt ja sen katse anoo minulta helpotusta ja apua oloonsa.


Jos voisin itse mennä Rapen sijasta, tekisin sen silmääkään räpäyttämättä. Perjantaina osa minustakin lähtee Rapsun mukana.

4 kommenttia:

 1. Voimia ja jaksamista sinulle. Jos voisin, tulisin ja halaisin sinua kauan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Minttu myötäelämisestä!

  VastaaPoista
 3. Ikävä kuulla. Jaksamisia ja Rapelle rapsuja!

  VastaaPoista
 4. Olen todella pahoillani puolestasi, mutta sinun on ajateltava että toinen on elänyt pitkän hyvän elämän. Itse olen kolme omaa koiraa saatellut viimeiseen uneen, ja aina se on yhtä kamalaa, mutta vielä hirveämpää olisi jos lemmikki kuolisi sairauteen tai onnettomuudessa.
  Ja muistat ettei kenenkään koskaan ole tarkoitus korvata vai viedä rakkaasi paikkaa sydämessäsi, mutta anna itsesi kiintyä ja rakastaa jatkossakin. Luopuminen on aina rakkauden hinta.

  VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)