12.4.2010

Putsplank

Huomenta! Päätin esitellä omat pesu -ja puhdistustuotteeni, kun yhtäkkiä sain eilen illalla inspiksen ruveta niitä kuvaamaan. Ja kun olen ennemmin esitellyt meikkiarsenaalini niin miksei sitten myös puhdistusjuttuja. :)

Ensin puhdistusjutut:

Ensin L'Oreal Demaq Expert -sarjan kasvomaito & kasvovesi -combotuote. Pitäisi siis toimia siten, että levitetään "maitona" kasvoille, jolloin se muuttuu kasvovedeksi ja lopuksi pyyhitään vanulapulla pois. Ei ainakaan itsellä toimi ihan niin iisisti, kun kasvoille jää kalvo ja lopuksi on kuitenkin pakko käyttää vettä... :/ Käyttäjä ei varmaan vaan tajuu. Acon kasvoveden ostin ehkäpä pari viikkoa sitten apteekkireissulla. Lupaa mattapinnan ja sen myös tekee. Tässä on vihdoin tuote, jolla HooCeenkin saa käyttämään kasvovettä!
Silmämeikin pesemiseen olen käyttänyt oikeanpuolimmaista L'Oreal Demaq Expert -tuotetta joka on muuten parilla sanalla sanoen maailman paras puhdistustuote. Harmi, että tätä ei saa enää Suomesta, mutta onneksi ulkomaiset nettikaupat pelastavat! Tilausta pitäisi vain muistaa tehdä... Paremman puuttuessa olen käyttänyt vasemmanpuoleista Lumene Natural Code silmämeikinpoistoainetta, joka toimii kyllä ihan ok (ainut vika on se, ettei se ole Demaq Expert).

Lisäksi käytän päivittäin Neutrogena Visibly Clear -tuotetta, joka toimii sotahuutona mustapäille. En nyt itse osaa sanoa, onko mustapäät radikaalisti vähentyneet vai ei, mutta tykkään tuotteesta, putsaa tehokkaasti. Kasvorasvana on L'Oreal Happyderm -rasva, jota yleensä laitan kasvoille ennen meikkaamista. Iltaisin käytän Aqualanin Perusvoidetta (ei näy kuvassa), joka on sitten tuhdimpaa tavaraa.


Pesutuotteet:

Yleisilme mun pesuainekorista on jokseenkin... vaaleanpunainen...? :D


Kuvat on todella huonoja, koska meillä on kylppärissä todella keltainen valaistus (+ kermanväriset kaakelit).
Hiustuotteina L'Oreal Elvitalin shampoo ja hiuksiin suihkutettava & jätettävä hoitoaine. Shampoo on todella hyvä ja "pesevä" tuote (ja mä tarvitsen hyvän, kunnolla pesevän shampoon, kun hiuslaatu on niin raskas) ja jos on uskominen kosmetiikkahörhöjä, tämä on koostumukseltaan hyvää silikonittomuutensa takia.


Tällä hetkellä käytän vain tuota Avonin suihkusaippuaa, se tuoksuu taivaalliselta (onneksi sitä on vielä toinen pullo jemmassa)! Kestosuosikki Palmolive tulee hyvänä kakkosena. Tummanpunainen, Sensual, on Palmoliveista se parhaimman tuoksuinen.

Viimeisiään vetelevä Palmoliven suihkusaippua. Tämän pitäisi olla rauhoittava tai jotain... Tuoksu jees, koostumus hyvä. Peruskamaa. Viimeisenä tuotteena Acon apteekista saatava vartalokuorinta. Rakastan tämän tuotteen pieniä rakeita ja pehmeää koostumusta, jättää ihon tosi pehmeäksi ja kuorii hyvin. :)


Huiiih, mysteryman (se, josta kerroin pari postausta sitten) tulee käymään! Apua, nyt jännittää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)