20.4.2010

Retroilua

Huh, eilinen oli yksi rankimpia päiviä koskaan. Rapsu rupes iltaa kohti "hyytymään" ja hengitti melko vaivalloisesti illalla. Annoin lääkettä ja Rapsu vaan nukkui koko illan. Tänään soitin heti ensimmäiseksi eläinlääkäriin, saatiin aika huomiseksi klo 16.00, katsotaan olisiko se sydämen vajaatoimintaa, oireet ainakin viittaisivat siihen. Koitetaan ehkä nesteenpoisto -ja sydänlääkitystä... Eilen itkin koko illan, annoin tulla ulos kaiken sen ahdistuksen ja ikävän, joka sisällä on jäytänyt. Me ei luovuteta vielä, koska Rapsu on suurimman osan ajasta oma pirteä, ihana, itsensä. Puhuttiin silti eilen äitini kanssa asiat selväksi, mitä teemme Rapsun kuoltua. Kaiken täytyy olla selvää siinä vaiheessa, kun aika loppuu, koska silloin en pysty mihinkään järjellisiin päätöksiin.

Vuodatettuani Rapsun tilanteen, siirrytään vähän iloisempiin aiheisiin. Kävin eilen kierrätyskeskuksessa ja kirpparilla katselemassa, jos olisi koirille löytynyt täkkejä tai peittoja, muttei löytynyt. Pitää tänään käydä vielä Seinäjoen kierrätyskeskuksessa ja parilla kirpparilla. Mutta jotain löytöjä tein sentään eilenkin:


Pöytäliina kierrätyskeskuksesta. Ihanaa, vanhan kunnon ajan neulottua kangasta. Tuo vaaleanpuna-oranssi täkki on muuten Rapsun pedissä pehmusteena. Meillä koirakin suosii retroa. ;)
Ruskea on tyynyliina, samoin kuin tuo keltaoranssi. Ruskeaa en voinut vastustaa kuosin vuoksi, keltaoranssissa sytytti M-kirjain (joka on etunimeni eka kirjain). Tänään menen JYSKistä katsomaan tyynyt näihin, tulee ihanat koristetyynyt sängyn päälle. Vihreävalkoinen on puolestaan pussilakana, josta aion tehdä itselleni päiväpeiton. Olen etsinyt, tuloksetta, itselleni joko limenvihreää tai turkoosia päiväpeittoa, mutta sopivaa ei ole löytynyt. Tuon lakanan nähdessäni näin sen heti oman sänkyni päällä päiväpeittona.

Varmaan selvääkin selvempää, mitä tyyliä suosin sisustuksessa? ;D

Lopuksi vielä pari kuvaa ideasta hyötykäyttää pienet Mariskoolit. Oon Tiimarista ostanut suklaan tuoksuisia kelluvia kynttilöitä, mutta en ole keksinyt niille sopivaa astiaa, ennen kuin nyt. :) Kynttilät on juuri sopivan kokoisia tuohon, ja mikä parasta, kynttilästä ei jää skooliin mitään talijäämiä, niin kuin votiiveista jää kynttiläkippoihin.
Tää lähtee nyt suihkuun, ja sitten Seinäjoelle parturiin. Ruotsalainen takatukka on tullut jälleen tiensä päähän! :D

2 kommenttia:

  1. Tuosta lakanasta tulee tosi pirteä päiväpeitto.

    VastaaPoista
  2. Tuskin maltan odottaa, että pääsen työstämään sitä! :)

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)