3.4.2010

Tämän viikon vuoristoratailu

Onpahan ollut muuten tavallisuudesta poikkeava viikko! Varsinaista tunteiden vuoristorataa ja arjesta irtautumista. "Normaalille" ihmiselle varmasti ihan läpihuutojuttu, mutta tällaiselle no-life -tyypille oudoksesta aika hassua... En silti valita, en sinne päinkään! :)- Tiistaina vanha ringettekaverini soitti ja kysyi, lähdenkö perjantaina Lapinlahdelle katsomaan ringeten SM-finaalipeliä Lapinlahti (Say Cheese) vs. Järvenpää (Haukat). Suostuin. :)

- Tiistai-keskiviikko -välisenä yönä mulla oli harjoittelija opettelemassa yövuoron tehtäviä, ja vaikka kaikki sujui mallikkaasti ja tyttökin on todella mukava, oli se itsellekin melkoista opettelua. On ihan eri asia tehdä kaikki rutiinilla, kuin se että täytyykin tehdä kaikki asiat hitaaaaaaasti ja itsekin pitää olla todella skarppina, ettei toinen mokaa tai ettei itse opeta asioita väärin. Hyvin selvittiin, molemmat, kaikesta huolimatta!

- Keskiviikkona oltiin työporukan kanssa syömässä ja juomassa. Ja keskityttiin muuten todella hyvin varsinkin juomapuoleen. Jatkettiin ruokapaikasta pubiin, jossa tapasin erään... :) Ei siitä sen enempää, mutta voin sanoa että perhoset vatsassa tuntuu todella oudolta piiiiiiitkän tauon jälkeen. Tuskin tästä mitään tulee, mutta olen kiitollinen jo noista perhosista, ja parista kauniista hetkestä. Tämä juttu on isoimpia tunteiden vuoristoratoja, ei pelkästään tällä viikolla, vaan hyvin pitkään aikaan.

- Torstaina Rapsu oli mielettömän kipeän oloinen. Tuntui jo siltä, että hyvä ettei se kuole mun käsiini. :( Sitä on nyt lääkitty ja välillä pappa on pirteä ja iloinen oma itsensä, välillä sulkeutuu ja on turhankin rauhallinen. Itkin koko torstaipäivän sitä tosiasiaa, että Rapsunkin elämä tulee loppumaan joskus. Toivottavasti ei vielä pitkään aikaan, mutta koskaan ei voi tietää. Opin torstaina sen, että nautin Rapen kanssa joka ikisestä yhteisestä päivästä, joka meille annetaan.

- Perjantaina lähdettiin kaverin kanssa sinne Lapinlahdelle. Ei selvinnyt mestaruus vielä, mutta juuri luin netistä, että tänään Lapinlahti on vienyt ringeten SM-kultaa otteluvoitoin 3-1. :) Lähdin liikenteeseen kymmenen aikaan aamulla ja olin yhdeltä yöllä kotona. Pitkä ja rankka reissu, mutta olihan hauskaa. :)

- Tänään sisko tuli meille tyttärensä kanssa. Saatiin pikkutrullilta hienot pajunkissat ja lahjottiin noitaa karkeilla. :) Nyt olen lähdössä siskon luo, mennään autolla ajelemaan ympäri maakuntaa ja katsomaan, josko jostain löydettäis kokkoja, jotka on saatu syttymään. :)

Lopuksi vielä: Hyvää Pääsiäistä! :)

1 kommentti:

  1. Onpas ollu viikko.
    Toivottavasti Rapsu siitä tokenee.
    Kävit sitten täällä nurkilla pyörähtämässä =)
    Jospa ne perhoset lepattelis siellä vähän pidemmänkin aikaa <3

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)