16.4.2010

This is my rifle. There are many like it, but this one is MINE!

Selvisin alkuviikon kolmesta iltavuorosta lähes (eikä tuosta lähes -sanasta sen enempää) kunnialla ja olen nyt viettänyt kaksi vapaapäivää. Huomenna sitten taas yövuoroon. Onneksi ei kuitenkaan ole kuin yksi yö valvottavana, ei ehdi vaurioittaa mun hyvää unirytmiä. Tänäänkin heräsin aamuysiltä ilman mitään kellon soittoja, ja voin sanoa etten muista koska moinen ihme olisi viimeksi tapahtunut! Tänään täytyy kuitenkin valvoa hieman normaalia pidempään, ettei huomenna olisi aivan mahdoton urakka valvomisen kanssa. Kävin eilen vaihdattamassa autoon etupolttimot ja vilkut niin eteen kuin taakse ja haluan tänään käydä kokeilemassa, kuinka hyvin uudet valot näyttää, joten lähden tuossa 23 korvilla Seinäjoelle. Käyn työpaikan tanssiravintolassa tarkastamassa bileperjantain meiningin ja ajan takaisin kotiin. Olen juuri niin hullu, että voin ajella 80km ihan vaan huvikseni. :)

Eilen kävin kaupungilla pyörähtämässä ja muutamassa kaupassa tuli vierailtua.


En ostanut mitään ihmeellistä ja kolme (tai siis viisi) asiaa noista tulee oikeasti tarpeeseen. Kansion ostin työvuorolistoja varten. Vuoden verran ne on kierineet ties missä ja ollut välillä hukassakin, mutta nyt ne on siististi kansiossa. Sukkia tarvitsee aina, Vero Modasta löytyi hienoja Pieces -sukkia ja 3 pr/9,95 e tarjouksella. Hyvä diili. Kenkäkaupasta hain suojasuihketta Minna Parikan Maxine -laukun mokkanahkaosioon. Ja paistattelin kuulkaas ihailussa, kun myymälän kaksi naismyyjää lirkuttivat laukulleni. :D Sain ekaa kertaa kertoa tuntemattomalle laukkuni suunnittelijan (sitä siis kysyttiin) ja oli ihanaa kuulla ihastuneet huokaukset. :) Ainut heräteostos oli Fluffin meikkilaukku. Tuota nyt en kerta kaikkiaan voinut vastustaa, vaikka nyssyköitä ja pussukoita on nurkat pullollaan.

Fiftarihenkisyys ja koirien kuvat lumosivat niin, että päätin keksiä vaikka väkisin tälle jonkin käyttötarkoituksen.


Anttilasta ostin kaksi DVD:tä, jotka edustavat tyyliltään niin ääripäitä kuin vain koskaan on mahdollista. En ole anime (eikus onko noi leffat mangaa, vai animea vai jotain muuta?) -ihmisiä lainkaan, mutta joskus sattumalta näin Henkien Kätkemän alkavan telkusta ja rupesin katsomaan kun muutakaan ei tullut. Ja tykkäsin tämän tarinasta kovasti. Paras on kohta, jossa joen jumala tulee kylpylään ihan mutaisena ja pahalta haisevana ja Chihiro ottaa "piikistä" kiinni ja avaa ikään kuin tulpan; kaiken sen mudan alta tulee huoneen verran rojua polkupyörän raadoista lähtien. xD


Stanley Kubrickin kanssa sama juttu, en tiedä yhtään mitä ajattelisin hänen ohjaamistaan elokuvista, enkä jaksa ymmärtää edesmenneen herran ajatuksenjuoksua. 2001: Avaruusseikkailu menee niin lujaa yli hilseen, ettei mikään elokuva koskaan. No okei, Eyes Wide Shut menee ehkä vielä railakkaammin päälaen yli. Hohto ja Kellopeliappelsiini on katsomisen arvoisetja hyvät elokuvat, mutta en ymmärrä niitäkään. Voiko elokuvasta pitää ilman, että sitä ymmärtää? Hmmm... Joka tapauksessa, Full Metal Jacket edustaa jonkin sortin välimaastoa. En täysin ymmärrä sitä, mutta toisaalta elokuva ei herätä mitään vahvoja "mitä helvettiä se ohjaaja on tässä hakenut?" -tunteita. Pidän siitä, mutta se ei ole mikään lempparini.


Ostin kyllä myös jotain, mitä ymmärrän oikein hyvin:

Kirjanmerkkikin oli kuvaushetkellä paikoillaan. Tästä se lähtee! :) Teksti on helppolukuista ja soljuvaa, joten en usko että tämän lukemiseen menee kovin kauaa.

3 kommenttia:

 1. Ihana pussukka, jotenkin sinähän tuosta mieleen tulet =) =)

  Mä olin kanssa ennen lapsia justiin yhtä hullu tuon ajamisen kanssa. Rakastan edelleen ajamista, autolla, moottoripyörällä... No kunhan siinä on moottori =)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Minttu, kyllä tuo pussukka on just mua. :D

  Moottoripyöräkortti mullakin siintää lähitulevaisuuden haaveissa. Ja ajamisesta haluaisin ihan ammatin, oon katsellut eri vaihtoehtoja rekkakortin saamiseksi. :)

  VastaaPoista
 3. Myö ollaan toistaseks vitsailtu Ikkän kanssa ett ajasin kanssa yhistelmäkortin. Sit samalle työnantajalle töihin ku Ikkä ja näin olis hoitopaikkahommat selvät, vuorotellen töissä. Ei tosin Ikkän kanssa nähtäis ikänä.

  VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)