19.5.2010

Kesäillan valssi

En tajua ajan kulua... Miten niin postasin muka viimeksi torstaina - 6 päivää sitten?? Ei voi pitää paikkaansa, ei siitä voi olla kuin maksimissaan kaksi päivää. :)

Äiti tuli jäätävän kylmästä Budapestistä kesäiseen Suomeen sunnuntaina ja kotiin se ajeli Vantaalta maanantaina. Harmittaa sen puolesta, ei oo kuulemma Budapestissä ollut yhtä kylmää toukokuuta 20 vuoteen. 8 astetta lämmintä ja vettä satanut koko ajan, lauantaina ihan kaatamalla. :(

Mä nautin viikonlopusta täysin siemauksin. Mantan kanssa oli ihanaa olla kahdestaan, kun sain tehdä sen kanssa asiat omalla tavallani ja huolehtia siitä täysin itsenäisesti. Varmuus (karva)vauvakuumeesta vain nousee. :) Touhotettiin ulkona aamusta iltaan, käytiin kävelyllä ja pyörälenkillä. Ja mä rehasin lepolassen etupihalle, jossa Mantan vaijeri on, luin pokkaria ja siemailin Pepsi Maxia Hessu-mukista. Ei ollenkaan hullumpi tapa aloittaa kesä. Lakkasin muuten varpaankynteni ja voin sanoa, että tämä on minulle historiallinen juttu. Oon viimeksi laittanut lakkaa varpaankynsiin yläasteaikoina, silloin ekaa kertaa ja sen yhden ainoan kerran... Nyt päätin kokeilla ja kivaltahan noi näyttää. Oudoilta, mutta kivoilta.


En muista, olenko täällä maininnut aiheesta "hukkuneet kesäkengät"? Joka tapauksessa, olen hukannut viime kesänä käyttämäni kesäkengät. Talossa niitä ei ole, joten niiden on pakko olla autotallissa/varastossa. Luulen, että ne on jonnekin laitettu alkusyksystä, kun siivottiin urakalla äitin kuuskymppisiä varten. Pikkuhiljaa tässä viikkojen varrella oon muistanut lisää ja lisää kenkiä, jotka on hukkuneiden joukossa... Tällä hetkellä lista näyttää tältä: kahdet varvassandaalit, pinkit aitonahkaiset sandaalit, mintunvihreät nahka-avokkaat, pinkit Vagabondin avokkaat, kultaiset Vagabondin avokkaat, mustat peruskorkkarit, toiset mustat korkkarit jotka aitoa nahkaa.. Siis yhteensä kahdeksat (8!!!!!!) kengät jossain hiivatin pienessä nurkassa jossain hiivatin muovipussissa. NICE!

Jotain piti siis tehdä, tai toisin sanoen ostaa. Lauantaina hain H&M:ltä leopardikuvaiset ballerinat ja Anttilasta löytyi ihanimmat Adidaksen varvassandaalit ikinä! Aitoa mokkaa/nahkaa ja paksu pehmeä osa jalkapohjan alla.

Fit Foam, musiikkia silmilleni ja herkkua jaloilleni. :)


H&M:ltä ostin lisäksi yhden hiuskorun, jota en kuitenkaan aio yrittää kiinnittää lyhyisiin hiuksiini, vaan aion tehdä tästä laukkukorun.


Pari teepparia ostin myös H&M:ltä, nämä tulivat todelliseen tarpeeseen.

Varsinkin tämä vaalea turkoosi paita on todella kauniin värinen ja etuosan leikkauskin on just eikä melkein.

Sitten, viikonlopun kauhun hetkien jälkeen ostin itselleni "länsisiipeen" oman kärpäslätkän. Kauhun hetket sisällyttävät mötkyn... Meinasin saada halvauksen kun tulin omaan huoneeseeni ja mötky pörräsi täällä ympäriinsä sahaten kahden ikkunan väliä... Pyydystin sen tyhjän muovisen kukkapurkin ja lehden avulla ja vein pihalle, en siis edes yrittänyt tappaa. Hyvä minä! :)


Äiti toi mulle tuliaisena mm. tällaisen limenvihreän huivin, joka on ihanan ohutta materiaalia. Juuri sopiva viileisiin kesäiltoihin. Kuvassa väri on vain paljon haaleampi, oikeasti tuo on ihan kirkkaan limen värinen.


Lisäksi äiti toi lehmämukin. Lehmähullulle lisää lehmäjuttuja.


Tietää ainakin, mistä muki on kotoisin. :)Nyt voisi tehdä jotain hyödyllistä... Kuten mennä Mantan seuraksi ulos Hessu -mukin ja pokkarin kanssa. Yöksi sitten töihin - pitkästä aikaa.

2 kommenttia:

  1. Ihanan helteisiä päiviä sinne =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Minttu! Minkälainen ilmanala siellä päin Suomea on? :)

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)