12.5.2010

Manipulating Manta

Tänään äiti lähtee kohti Vantaata ja minä jään Mantan kanssa kahdestaan tänne. Todella outoa, koska aina meitä on ollut vähintään kolme; minä, Rapsu ja Manta. Toivottavasti muistan ruokkia ja käyttää Mantan ulkona... :) Kahdessa viikossa oppii yllättävän hyvin siihen, että aamulla ensimmäisenä ja illalla viimeisenä ei tarvitse mennä ulos. Mantahan siis on äitini koira, siitä ei Rapsun kuoleman jälkeen tullut minun koiraa tai meidän yhteistä. Työnjako on edelleen selkeä; minä kyllä käytän Mantan pissalla jos äitillä menee esim. töissä pitkään tai pyöräilytän Mantaa (äitiä en ikimaailmassa päästäisi pyörän selkään koiran kanssa) mutta vastuu ja pääasiallinen hoitaminen kuuluu silti äidille.

Eilen me oltiin Mantan kanssa kyläreissulla, pääsi justiinakin taas pitkästä aikaa Reinon 'takaloosteriin'. :) Pyöräilystä tulikin muuten mieleeni: kaverini kysyi, olenko edelleen kiinnostunut springeristä (tällaisesta), hänen isänsä tekee kevätsiivousta ja heillä olisi käyttämätön springeri. Ilmaisin kiinnostukseni ja odottelen tietoa, paljonko kaverin isä pyytää tuosta vekottimesta. Koskaan en ole koiraa springerin kanssa juoksuttanut, aina oon vienyt hihnaa kädessä pitäen (tähän varoitus siitä, miten moista ei pidä kokeilla kotona). Pari kertaa Rapsun kanssa kaaduin, kun se juoksikin varoittamatta pyörän edestä toiselle puolelle, muiden koirien kanssa en sitten olekaan kaatuillut. Rapsua toki pyöräilytin kaikkein eniten, noin 8 kevät-kesä-syksy -jaksoa. Tähän väliin varmasti fiksua sanoa, etten ole koskaan koskaan käyttänyt pyöräilykypärää.... Ehkä pitäis.


Shoppailemassa en ole pahemmin ehtinyt käydä, viime viikolla kun olin niin tiiviisti töissä, eikä kaupungille kyllä ole asiaa ollutkaan. Jotain kävin alkuviikosta äkkiseltään hakemassa, yhden tarpeeseen ostetun tuotteen ja yhden heräteostoksen.
Hiusvahaa lähdin hakemaan ja halusin kokeilla jotain uutta Osiksen vahojen jälkeen. Tigiltä sitten löytyi yksi kandidaatti, Bed Head Manipulator... En ole varma, pidänkö tästä vai en. Pito on ihan hyvää, mutta koostumus todella mähmäistä, sitkeää ja sotkevaa. Tuoksusta tykkään, mutta taitaa Tigi olla tunnettukin hyvän tuoksuisista tuotteistaan. Tämä on siis ensimmäinen Tigin tuotteeni.

Heräteostoksena ostin Nivean body lotionin. En todellakaan tarvitse uutta vartalorasvaa, The Body Shopin kookosvoi on edelleen lempparini ja sitä on vielä hirmuisesti jäljellä. Mutta hei, vadelmantuoksuista rasvaa vaaleanpunaisessa pullossa...? Can HooCee resist? No, she can't.


Tässä tuo manipulaattori vielä lähikuvassa.


Nyt täytyisi aktivoitua keittiön suuntaan ja tunkea jotain ruokaa ääntä kohti. Tehtiin toissailtana lämpimiä voileipiä ja ostettiin sitä varten uusi paahtoleipäpussi. Nyt sitten oon ihan hulluna grahampaahtoleipä/meetvursti/edam -juusto -yhdistelmään. Syön aika vähän leipää ja yleensä ruissellaista, mutta nyt jostain syystä paahtoleipä on in. Omnomnom! :P'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)