13.5.2010

Neiti Aika

Mulla on ongelma. Haluan ja tarvitsen rannekellon. Jouduin viime syksynä sanomaan hyvästit rannekellolleni, koska sen tekonahkainen ranneke haisi suoraan sanottuna kuolemalta. Hiki yhdistettynä moneen eri hajuveteen ja siihen kun vielä ynnää pisteeksi iin päälle koiraharrastuksen ja niiden hajut ja eritteet (kuolaa nyt lähinnä tarkoitan) niin voin sanoa, että vahvempikin pökertyy sen löyhkän edessä. Ja kun rannekello haisi totaalisen pahalta, haju tarttui myös ranteeseen ja sekös vasta yököttävää onkin.


Tämä löyhkäkello oli malliltaan analoginen, mutta kaipaan kovasti "digitaaliaikoja", haluan nimittäin tietää ajan sekunnilleen. Opin tämän armeijassa, jossa digitaalikello (jossa näkyi myös sekuntien kuluminen) oli enemmän kuin tärkeä ja (tarkan) ajan kanssa pelattiin suurimman osan päivästä. Ostin armeijaan aikoinaan ihan perusdigitaalikellon, en mitään kallista enkä minkään erikoisen merkkistä. Muovinen/silikoninen ranneke oli helppo pitää puhtaana, ja se vasta on hyvä puoli koiraihmiselle, jonka koira kuolaa - ja paljon. Kellon ranneke "perstui" ja katkesi noin vuosi reserviin pääsyn jälkeen, mutta löysin sattumalta yhdestä kelloliikkeestä täsmälleen samanlaisen kellon, eri värisen vain. Se kesti hyvän ajan, mutta lopulta sen rannekkeelle kävi samoin kuin edeltäjälleen. Nämä kellot eivät olleet mitä naisellisia kelloja, ei edes erityisen kauniita, mutta parhaat, mitä minulla on koskaan ollut. Ja nyt oltuani yli puoli vuotta ilman rannekelloa alan saada tarpeekseni siitä, kun en koskaan tiedä mitä kello on. En kestä katsoa aikaa kännykästä, kun kännykkä on aina ties missä, ja vielä aina kännykkäpussissaan. Menee liikaa aikaa jo pelkkään ajan tarkistamiseen.


Kello voi olla analoginen, kunhan kellotaulu on selkeä. En halua arvuutella, onko kello yksi vai kaksi, kymmenen vai yksitoista. Ranneke voi olla muovinen, silikoninen tai metallinen, mutta ei missään nimessä (keino)nahkainen.

Nettikaupoista Asos tarjoaa seuraavia mua kiinnostavia vaihtoehtoja:DKNY:n rannekello on näytöltään riittävän selkeä ja ranneke on todella upea ja mun näköinen!
Tämän mallisiin Adidaksen kelloihin oon nyt kovasti tykästynyt. Malliltaan sporttinen, mutta väreiltään tyttömäinen, tätä saa lähes minkä värisenä tahansa. Jos digitaalikellon hommaan, siinä täytyy näkyä myös sekuntien kuluminen.. Tästä ei saa selkoa, näkyykö ne, mutta kuvittelisin kyllä näkyvän. Tämä on töihin työpaidan hihansuun alle ehkä liian mohlo... Kauluspaita kun on ja kauluspaidan jämäkät hihansuut. Mitään ongelmia minulla ei kyllä olisi tällaista töissä käyttää, sporttikello sopii muuallekin kuin urheiluun!

Tämä Adidaksen analoginen kello houkuttaa myös, juuri tämän värisenä. Todella selkeä näyttö ja taustalla tiiliseinävaikutelma; tykkään todella.


Baby-G:n kello on todellakin minun näköinen: digitaalikello, sekuntinäyttö, pirteän värinen ja läpinäkyvä ranneke. I totally love this!

Outletin puolelta löytyi Andy Warholin ajannäyttäjä. Herkulliset värit, selkeä näyttö ja helposti puhdistettava materiaali. Tämä on ehdottomasti yksi varteenotettava vaihtoehto!

Mikä on sinun lemppari, vai onko kaikki ihan hirvityksiä? Millaista kelloa itse käytät, vai käytätkö mitään?

2 kommenttia:

  1. Ensimmäinen ja viimeinen, ah kyllä kiitos ! Etenkin toi Andy Warhol, jopa allekirjoittanut suostuis tuon vetämään ranteeseensa ! Mä oon tätä sukupolvea, joka on luovuttanut kellojen suhteen ja siirtynyt luottamaan kännykkään. (VIRHE :-D) Omistan kaksi rannekelloa, joista kumpikaan ei enää käy, vaan pidän niitä asusteina, söpöjä kun ovat :-)

    VastaaPoista
  2. Toi Baby-Gn yksilö on aikas ihana.

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)