17.6.2010

Minä ja Petri

Huh, mikä viikko! Lomalla olen tosiaan ollut, touhannut kotona kaikenlaista... Maanantaina hain poliisilaitokselta tuliterän passin sekä kävin parturissa. Niin, ja tiistaina taasen otin sitten mm. 7h "päikkärit". Hups. Tiistaina sain kyllä jotain muutakin aikaiseksi, kuin vain tirsoiteltua, vein nimittäin Reinon korjaamolle. Takaloosterissa komeili uusi bensatankki, joka vaihdettiin vanhan ja reiän omaavan tilalle. Lisäksi Reinon uusi tankki tankattiin täyteen, mitä ei ole tapahtunut viime kesän jälkeen. Oli muuten aika huisia katsella, kuinka bensamittarin neula kohosi mittariston yläreunaan saakka. Extremeä! :)


Eilen kävin illalla ajelemassa vähän ympäriinsä ja päädyin oman paikkakuntamme pienen laskettelurinteen luokse. Reino parkkiin ja talsien ylös. Siellä sitten istuin mäennyppylän päällä ja katselin ilta-aurinkoa.
Musiikkina soittimessa oli Petri Laaksosta, jonka tietyistä kappaleista tykkään älyttömästi. Niissä on ihanan voimakas ja vaikuttava musiikki ja iskevä rytmi, tosi hyviä biisejä laulaa autossa. ;)

Kävellessäni mäkeä ylös ajattelin, että tokkopa käärmeitä on ja jos onkin niin ne pelästyy mun voimakasta kantapääaskellusta. Sitten kun puolessa välissä kapuamista otin soittimen napit korvilta pois sain todeta, että Spiritin kangastossuissa on melko hyvä äänenvaimennus - eihän mun askeleista kuulunu lainkaan ääntä! Tiedän kyllä, että käärmeet ei äänellä mitään tee, mutta oman mielenterveyden kannalta on erittäin tärkeää, että käärmevaara-alueella kuuluu kävellessä meteliä. Mielikuvitus lähti laukkaamaan saman tien ja jouduin kävelemään niin että katse pysyi tiukasti maassa ja tasan metrin mun edellä. Ei saanut harhautua yhtään, muuten näin käärmeitä joka puolella. On vähän vilkkaamman sortin mielikuvitus, nääs.

"Laukussa leipää ja piimää vaan..."No, ei ihan...

Eväänä tripmehu ja parhaita herkkuja EVER, Green Tree -merkin pakastekuivattuja mansikoita belgialaisella maitosuklaakuorrutteella. Onko muuten ihan hiukan hyviä?! Kyllä! En ole nähnyt näitä muualla myynnissä kuin täällä oman kylän Valintatalossa. Tietääkö kukaan, onko näitä muissa marketeissa myynnissä...? Pirun kalliita vaan ovat nämä mansikat, 100g pussi (eli sisällä on ehkä reilu kymmenen isoa mansikkaa) maksaa 3,30€.

Näkymä mäen huipulta on itselle edelleen rakkain näkymä koskaan. Metsää silmänkantamattomiin...
...ja välissä peltonäkymää. :)


Jassoo, jos sitä laittais vähän tavaroita kasaan. Huomenna lähtö Vantaalle ja lauantaina klo 8.10 lento Mallorcalle. Mitään en oo vielä pakannut, mutta eihän lähtö ole lähtö, ellei tule jostain paniikki, vai kuinka? ;)

2 kommenttia:

  1. Emma: Kiitos, pidän siitä itsekin paljon! :) Taitaa muuten olla ainut kokokeltainen laukkuni..

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)