5.6.2010

Ammuu on viritetty

Paras ostos aikoihin on pyörään kiinnitettävä springeri, eli koiran juoksutussysteemi (en nyt keksi mitään kunnollista kansankielistä ilmaisua). Vielä en ole päässyt tuota testaamaan, kun saatiin se kunnolla kiinnitettyä vasta tänä viikonloppuna, mutta eiköhän tuo ole maineensa arvoinen. Odotukset on ainakin helkkarin korkealla!


Ostin tämän käytettynä kaverini isältä. Springeri on ollut huskylla käytössä ja siitä on siis pitänyt tehdä huskyn kestävä: naru ja lukko on sellaista kaliiberia, että jos siitä bokseri karkaa niin menkööt. :D Maksoin tästä 15 euroa ja kotona kun katselin netistä näitä niin uudesta saman merkkisestä saisi maksaa lähemmäs 100 euroa. Ja tämä on edelleen kuin uusi ja vielä parempikin jytkyn narun ja lukon kanssa!

Jos ihmettelette pyörän eturapakaaren tummennuksia, niin peitin kuvasta nimikirjaimeni, ne kun on maalattu mustalla maalilla kyseiseen kohtaan.


Tässä vielä lähempää kuvaa. Jopparilla mulla on aina täysinäinen vesipullo, ettei se vahingossakaan jää kotiin, jos lähtee koiran kanssa pyörälenkille. Jos katsotte kuvaa tarkkaan niin rungon, missä tuo springeri on kiinni, lähellä on metallinen "haka" jolla tuon sivulla olevan hökötyksen saa pois ja vain tuo muttereilla kiristetty juttu on pyörässä kiinni. Lehmä ei siis ole sidottu kulkemaan tuon koko hökötyksen kanssa loppuelämäänsä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)