4.6.2010

Oi kuusipuu!

Viikonlopun alkuja kaikille! Meitsi pakertaa töissä... Tai ei tätä kyllä voi pakertamiseksi sanoa hyvällä tahdollakaan. Täällä on suorastaan kuoleman hiljaista, huominen valmistumis -ja kevätjuhlapäivä rokottaa kummasti asiakkaita. Hyvin on siis aikaa bloggailla. :D

Jään illalla työpaikalle koisaamaan kun aamulla pitää taas seiskalta olla sorvin ääressä. Saatanpa käydä meidän talon raflassa juomassa siiderin työvuoron päätteeksi. ;)


Katsokaas miltä meidän pihakuusen oksat näyttää! Ihania uusia alkuja ja noi vaaleanvihreät osat on pehmeitä kuin lehtikuusessa. Sen ajan, mitä äiti/minä on tuos talos asuttu, ei oo kuusi (muistaakseni) näyttänyt tuolta. En muista ainakaan... Ihanan näköinen, voisin vain hipelöidä noita "vauvaosia".
Keskiseltä ostetut linnut pääsi myös paikalleen... Ruusupuskan viereltä on ruoho palanut pahasti, koska kyseisen puskan juuri oli Rapsun kantapaikka rakon tyhjentämiseen. :D Aina kun avasi etuoven ja päästi Rapsun tarpeilleen, se paineli suorinta tietä tuon saman puskan juurelle ja nosti jalkaa. Nyt ei enää jaksa harmittaakaan tuo nurtsi, se kun muistuttaa Rapsusta ja puska edustaa palaneesta nurtsista huolimatta uutta elämää. Talvella sen päällä oli iso ja raskas kerros (yli metrin verran) lunta ja keväällä Rapsu hoiteli asioitaan sen kanssa ja silti ruusupuska puskee uutta versoa ja elää hyvinkin vahvasti. Sitkeä sissi. :)Kävin eilen kaupungilla ja kirpparilla tarkastamassa kojun tilanteen. Emotionista löysin paljon kehutun ja kohutun We Care Icon -sarjan tuotteita. Ja ylläolevasta kynsilakkakuvasta voitte arvata, mikä väri tällä hetkellä on in... Tämän kanssa on vähän sama juttu kuin nuden kanssa, väri ei iske niinkään vaatteissa mutta asusteissa sitäkin enemmän. Korallin väristä laukkua olen nyt kattellut, samoin kuin Mick'sissä katselin harmaan ja korallin värisiä kaulakoruja, näytti muuten todella hyvältä yhdistelmältä! En tiedä mistä tää villitys nyt johtuu, koska yleensä en todellakaan pidä tällaisista väreistä... Mutta myöntää täytyy, tää kynsilakkakin näyttää ihan pirun hyvältä! Peittää hyvin kahdella kerroksella, eikä tää maksanut kuin alle 5 euroa, siitä paljon plussaa. Katsotaan nyt, mitä pysyvyys sitten on.

Saman sarjan luomiväritrio maksoi alle 7 euroa enkä odottanut tältä kovinkaan paljoa... Mutta kas kas, pigmenttiä on tosi hyvin ja koostumus sellainen, ettei paakkuunnu eikä murene. Tosi jees, tää tulee ehdottomasti aktiivikäyttöön! Plussaa siitä, että vaalein sävy ei oo ihan valkoinen vaan tuollainen neutraali beige.


Loppuun vielä maisemakuva näkymästä, joka on itselle se kaikkein rakkain. Ja miettikääs, pari kuukautta sitten tuolla paikalla oli järvi eikä maasta ollut tietoakaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)