3.7.2010

Ammuu!

Olen varmasti ennemminkin kertonut intohimostani tiettyyn eläimeen. Eläimeen, joka on kaunis, viisas ja joka antaa meille ihmisille maitonsa, lihansa ja nahkansa. Lehmä on sananakin kaunis, se soljuu suussa mukavasti ja se on kiva kirjoitettava.

Kesäkuun puolella ajeltiin äitin kanssa ympäri maakuntaa, että bongaisimme lehmiä... Tarvitsin yhden lehmän, yhden minuutin ja yhden valokuvan tullakseni onnelliseksi mutta monen ajetun kilometrin ja pienestä isoksi muuttuneen pelon, ettei lehmiä löydykään, jälkeen bongasimme lähellä tietä olevia lemmukoita.. Ja vitsi on siinä, että nämä lehmät bongattiin reilu kymmenen kilometriä kotoa kun oltiin siinä vaiheessa ajettu 100km. Typical!

HooCeen pärstä oli kuin Naantalin aurinko, kun lehmät bongasivatkin meidät ja lähtivät uteliaina tulemaan tien vierustaa kohti. Minä sain kuvani ja paljon enemmän kun lehmät olivat niin kiinnostuneita meistä. Takaluukussa ollut Manta ei vaan niinkään innostunut uusista tuttavuuksista. Sillä meni aikaa, ennen kuin se hoksasi eläimet, mutta sen jälkeen syväkurkkumurinasta ei tullut loppua. :DLehmä on ehdottomasti koiran jälkeen lempparieläimeni. Onko sinun sydäntäsi lähellä jokin eläin, jota ei välttämättä kotoasi löydy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)