4.7.2010

ARVONTA!!

Syntymäpäiväni kunniaksi järjestän arvonnan! :)

Osallistuaksesi arvontaan anna palautetta blogistani tämän kirjoituksen kommenttiboksiin. Mikä mättää, mikä on kivaa, onko parannettavaa teksteissä/ulkoasussa/kuvissa/jne, mistä toivoisit minun kirjoittavan ja onko jokin teksti jäänyt erityisesti mieleesi? Sana on siis vapaa! :) Mikäli vasta saavuit blogiini, voit kertoa esim. millaisen ensivaikutelman blogini sai sinussa aikaan.

Mikäli kirjoitat anonyyminä, laita viestiin mukaan nimimerkkisi ja/tai sähköpostiosoitteesi. Ja huom, osallistumiset vain tämän postauksen kommenttilootaan, muihin postauksiin tulleet vastaukset eivät osallistu arvontaan.

Vastausaikaa on tasan kaksi viikkoa, eli 18.7.2010 klo 19:00 saakka!

Ja mikä on palkinto? ;)

Valitsin palkinnoksi The Body Shopin vartalonkuorintatuotteen (1 x 200 ml eli ihan täysikokoinen purkki). Kun otan voittajaan yhteyttä tuolloin 18.7., hän saa valita mieleisensä vartalonkuorinnan (+ varatuotteen, jos hänen ensinnä haluamaansa ei minua lähimmässä The Body Shopin liikkeessä olekaan).
KuvaEri vaihtoehdot ovat: Kaakaovoi, kookos, mango, mansikka, moringa, oliivi, pink grapefruit, satsuma, shea, sweet lemon ja wild cherry. Voit lukea kaikkien näiden tuotteiden ominaisuuksista ja vaikutuksista lisää täältä.

Pidätän siis oikeuden siihen, että voittajan ykkösvalintaa ei sitten välttämättä saakaan kun en liikkeen varastotilanteeseen voi vaikuttaa, täytyy valita jokin toinen. :)

Onnea arvontaan! :D

1 kommentti:

  1. Ai kauheeta! Ihan meinasin unohtaa osallistumisen tähän kokonaan.

    Kiitokset ihanasta blogista. Tätä lukiessa on saanut nauraa ja tirauttaa parit kyyneleet. Ja näin EI laukkuihmiselle, olet avannut ihan uuden maailman esitellessäsi ihania laukkuja. Saattaisin jopa pari tuollaista kuvitella omaankin kaappiin.

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)