10.7.2010

Friis (&) Company

Oli pakko kokeilla Friis Companyn nettikauppaa, kun kuolasin siellä yhtä (no okei, aika montaa) laukkua ja ne olivat -50% alennuksessa. Ja voin sanoa, että yllätys oli melkoinen kun pari päivää myöhemmin tuli postilaatikkoon lappu, että paketin saa noutaa postista, oli todella nopeaa toimintaa!

Paketissa oli kaksi olkalaukkua.

Ihastuin jo laukuissa oleviin tuotelappuihin. Katsokaa, niissä on jopa "dimangi". :D

Lappu toiselta puolelta. Aika hyvin sanottu.


Eka laukku oli tämä korallin ja persikan miksauksen värinen veska. En tiedä edelleenkään, miten tämä väri iskee nyt niin lujasti. En ole koskaan ennemmin ollut mikään muotivärien perässä kulkija, mutta nyt kaksi uutta ihastusväriä menee selkeästi naaman eteen tuputettujen katalogien piikkiin: beige/nude ja koralli. Laukku edustaa kokoluokkaa humongous. :)


Laukussa on kauniisti kuvioitu läppä. Minulla on vain vähän laukkuja, joissa on sekä vetoketju että läppä, koska pidän tuota läppää jotenkin hankalana, se on useimmiten tiellä. Mutta keksin, että tätä laukkua voi kantaa myös niin, että läppä on käännetty taakse, eli kun veska on olalla niin läppä on laukun ja vartalon välissä laukkua vasten.

Laukusta löytyy vähän kaikkea; on hapsua vetoketjussa (näkyy isossa kuvassa, pilkistää läpän alta), on koristeellista läppää ja punottua olkainta. Ja sitten on vielä tällainen roikkuva juttu, joka muistuttaa hieman kolikkoa.


Basic-sisälmykset. :)

Sisällä vielä pieni elämänohje. ;)


Tämä laukku oli se, jota olin jo muutamaan otteeseen kuolannut. Ei näytä kuvissa yhtään miltään, mutta livenä todella kiva ja olkapäälle hyvin istuva. Värikään ei ole oikeasti tuollainen, vaan vaalean limeen taittava kerma (vaatii varmasti aika paljon mielikuvitusta kuvitella kyseinen väri).


Etutaskuissa on sitä jotain, johon silmäni iskin. Ja tuollaiset ronskin malliset vetoketjut, niistä pidän myös.

Tästäkin laukusta löytyy killutin. Vielä en oo saanut kunnolla tihrustettua, mitä tuossa lukee. Kaunis laatta silti kyseessä. :)Täytyis varmaan pitää vähän paussia laukkujen ostamisesta... Mut jos vielä pari ennen kuin... ;DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)