8.7.2010

Hauskojen sattumusten päivä

Eilinen (keskiviikko) oli todella ihmeellinen päivä. Paitsi, että oli outoa mennä töihin yli kolmen viikon tauon jälkeen ja aamuyöstä siskoni koira oli saanut pentuja (oman koiran saaminen on jälleen yhden askelen lähempänä), päivän aikana sattui kaksi hassunhauskaa juttua.

Ensimmäinen koitti siinä vaiheessa kun haettiin posti. Äitilleni oli kirje, jonka mukana tuli elämysseteli PowerParkiin siitä hyvästä kun hän tilasi jälleen kerran Ilkka-lehden määräaikaistilauksena. Ei ole koskaan sieltä puljusta saatu mitään ja tuohan on jo varsin kelpo lahja. Äitini ei tee päivärannekkeella mitään, joten hän antoi setelin minulle. Ja juuri hiukan ennemmin ajattelin, kuinka tänä kesänä voisi käydä PowerParkissa katsomassa, miten kyseinen lafka on kasvanut ja minkälaisia laitteita siellä oikein on. :)


Toinen juttu tapahtui töissä. Sain eräältä asiakkaalta ilmaisen käsi -ja kasvohoidon kahdelle henkilölle palkinnoksi hyvästä asiakaspalvelusta, jota hän minulta sai!!! Voitteko kuvitella, mikä mäihä että juuri minä satuin ottamaan tuon varauksen, huippua!! Soitin siskolleni puhelun jälkeen, että mites ois, kiinnostaako ilmainen käsi -ja kasvohoito. Voitte varmasti arvata vastauksen? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)