5.7.2010

*kling-kling*

Otsikko kuvaa kassakoneen ääntä. HooCee on lahjoittanut aimo kasan euroja Suomen työllisyyden puolesta ja pitänyt huolen, että ainakin parin liikkeen myyjät saavat pitää työpaikkansa. :D

Kaikkea en jaksanut kuvata, mutta tässä muutama... monta... muutama... monta... muut.. MONTA kuvaa siitä, mitä talouteen on viime viikon aikana saapunut.

Can't help it, oon hulluna IsaDoran kynsilakkoihin. Ja koska oon nykyään hulluna korallin väriin, oliko yllätys että kynsilakkaa piti hommata kyseisen värisenä? Ja kirsikanpunainen nyt on muuten vaan aina in. :)


Oon kauan halunnut meikkilaukkua, jonka auki rullatessaan kätköistä paljastuu monta eri lokeroa ja parasta olisi, jos laukussa olisi koukku ripustusta varten. Enkelin Eväspussissa oon katsellut tällaista laukkua ja nyt kun se oli alennuksessa, ostin sen. Kätevä matkoille!


(miten mun peukalo voi näyttää noin tyngältä?!)


Muistaako joku, kuka kumma se mahtoi olla, joka Espanja -postauksessaan sanoi, ettei viitsinyt huulikiiltoa ostaa kun niitä on ennestään niin monta? Ja kah, seuraavana päivänä menen ja ostan muun sälän joukossa yhden huulikiillon! Incredible! MaxFactorin Silk Gloss siis kyseessä, sävyltään varsin maltillinen. IsaDoran luomiväriduo oli tarjouksessa ja ostin sen lähinnä tuon vaaleanpunaisen sävyn vuoksi, vihreä nyt ei niinkään sytytä... Mutta ehkä sitäkin opin joskus käyttämään, kuka tietää.

Löysin muuten täydellisen ihanan hiuslakan - vihdoinkin! Schwarzkopfin (toivottavasti tuli tarpeeksi vierasperäisiä kirjaimia) got2be 2 sexy -lakka on hyvän tuoksuista ja on sitten kuulkaas pitoa! Saa kuohkeutta jopa näihin tikkusuoriin, lasimaisiin, raskaisiin ja paksuihin hiuksiin, jotka satun omistamaan. Hyvä hyvä!


Ylemmät sakset omistin jo ennestään, mutta ostin yleissaksien kavereiksi vaalean turkoosin väriset keittiösakset.

Kalenteria en ole käyttänyt yli puoleen vuoteen, joten jouluna ostettua kalenteria tuntui typerältä ruveta täyttämään tässä vaiheessa. Ostin uuden, käsilaukkuun paremmin menevän, kalenterin jota oon nyt sitten into piukeena täyttänyt, koristellut ja muokannut itselle istuvimmaksi. Lisäksi ostin tuon kalenterin takana näkyvän kovan fläppialustan, saa kirjoitettua juttuja myös sylissä ja tähän mennessä alusta on toimittanut kryptolehden alustan virkaa. :)

Sain vihdoin ja viimein aikaiseksi ostaa Twilight -sarjan tokan kirjan. Nyt kun vielä jaksais aloittaa sen... Mutta ei huolta, tällä viikolla alkaa taas työt ja minulla on mm. neljän yövuoron putki, niiden vuorojen aikana saan hyvin jo kirjaa luettua. :)

Spider-Manin muut osat mulla jo löytyykin ja tätä kolmosta oon aina Anttilasta etsinyt alehintaisena kuitenkaan löytämättä sitä koskaan. Nyt se osui silmiini 6e hintalappu kyljessään. Samaan hintaan ostin tuon The Punisherinkin.

Kun meillä kerran on talo ja piha, mutta ei ainuttakaan pihapeliä, niin päätin korjata asian ostamalla Pölli-pelin. Säännöt tuntui aluksi vähän hassuilta ja pöllit liian pieniltä kun vertasi jotenkin automaattisesti Mölkkyyn, mutta kyllä se siitä lähti lutviutumaan. Hauska peli!

Lindexillä innostuin ostelemaan alennuksessa olevia sukkahousuja ja legginsejä. Varsinainen karkkirivistö, eihän noita malta edes jalkaansa laittaa!

Parhaat jätin viimeisiksi. Ette usko, miten paljon ihastuin Seppälässä tähän korallin (tattadadaa!) väriseen laukkuun. En vain kuitenkaan jostain syystä malttanut ostaa sitä. Hintaa laukulla oli muistaakseni noin 20€. No, reissun jälkeen menin Seppälään ja ajattelin, että jos niitä vielä on, ostan sellaisen. Toisessa Seppälässä olivat loppuneet, toisessa oli yksi jäljellä - ilman hintalappua. Menin kassalle ja sanoin, ettei hintalappua ole.. Myyjä kertoi juuri tulleensa kesälomalta, eikä muista laukun hintaa ja huikkasi toiselle myyjälle, että mikähän hinta mahtaa olla. Koska laukku oli viimeinen, sitä ei voinut mistään tarkistaa niin myyjä nro 2 huikkasi kassalle: "myy kympillä". En mielestäni tehnyt mitään väärää, kun pidin suuni supussa, enkä paljastanut, että laukun hinta taisi olla puolet enemmän. Alennusmyyntiaikaa, joten en tiedä oliko laukku ollut ennemmin alessa ja toisekseen, se ei ole minun vastuullani, jos liikkeen tuotteissa ei ole hintaa.

Yhtä kaikki, oon tyytyväinen ostokseeni.

Toinen laukku on myös pitkäaikainen kuolauksen kohde. Nyt tämän sai 30% halvemmalla, jolloin hinnaksi jäi noin 24€ ja laukku oli viimeinen tämän värinen, niin en enää voinut pitää pankkikorttia lompakossa.
Laukun jipon näette kuvissa: kääntölaukku! Tällä hetkellä vaaleanpunainen päävärinä, mutta alkusyksystä voikin kääntää harmaanruskean hallitsemaan. Symppis laukku! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)