30.7.2010

Long time no see

Hola!

Mitäs tässä nyt on kulunut aikaa, 19 päivää, siitä kun viimeksi postasin. Mitään erityistä syytä taukoon ei ole ja silti on montakin. Ja miksiköhän mä edes selitän näitä syitä teille, teitä ei varmaan edes kiinnosta kuulla niitä?

First thing first! Mintulta haluan henk. koht. pyytää anteeksi sitä, että arvontavoittoviestiä ei ole kuulunut. Sinä olit ainut osallistuja, joten saat valita The Body Shopin kuorintatuotteen. Joten: Minttu, kun luet tämän, niin laitatko minulle sähköpostilla hoocee(at)yahoo.com osoitetietosi ja kaksi vaihtoehtoa (number 1 ja yksi varajuttu, jos ekaa haluamaasi ei The Body Shopista löydykään)? Postitan sen sinulle asap!


Mitäs tässä on sitten reilun kahden viikon aikana touhattu? Tunteiden saralla on käyty aallonharjalla ja pohjallakin... Ihastuin ja sain pettyä, mutta ei siitä juuri sen enempää. Sanotaanko vaikka niin, että miehet on tällä hetkellä mielestäni yhdentekeviä otuksia. Tai ainakin yritän uskotella itselleni niin. Nih. Ja täytyy myöntää, että petyin siihenkin, että arvontaan osallistui vain yksi ja ainut osallistuja. Onneksi Minttu ei pettänyt minua, kiitos pelastajalleni! :) Toivottavasti palkinto ei ole mielestäsi ihan paska. :)

Yksi päällimmäisistä tunteista näiden kahden viikon (melkein kolmen) on ollut väsy. Eikä siis pelkkä väsy vaan ihan totaalinen uupumus. Meillä on ollut töissä ihan hullun myllyä, porukkaa lomalla ja saikulla ja oon tehnyt ihan hulluna töitä. Viime viikonlopunkin asuin työpaikalla - ihan sanan varsinaisessa merkityksessä. Menin perjantaina aamuseiskaksi töihin (nukuttuani pari hassua tuntia), tein tuplavuoron eli 16h putkeen, nukuin yön ajan työpaikalla ja taas aamuseiskaksi töihin. Siitä tein kolmeen saakka, pidin 7h "taukoa" (jonka oleilin työpaikalla) ja menin taas yövuoroon iltakymmeneksi. Aamulla seiskalta kotona käymään ja taas sunnuntaina yövuoroon. Olin siis ensin pari vuorokautta pois kotoa ja lisäksi laskin tehneeni viikonlopun aikana yhteensä 41 tuntia töitä. Ja meillä oli Vauhtiajoviikonloppu, eli hulinaa riitti enemmän kuin omiksi tarpeiksi.

Nyt mulla on pitkästä aikaa viikonloppu vapaa ja se tekee oikeasti ihan mielettömän hyvää! Jos lähtis käymään vähän kaupungilla katselemassa meininkiä ja ottamassa siiteriä. Sanoinkin, että aloitan tänään ja huomenna ryyppäämisen jo aamusta että jos soitetaan töihin niin voi sanoa, etten oo ajokunnossa. xD

Kuitenkin, kaikesta paskasta huolimatta, päällimmäisin tunne on rakkaus (jätin epäilemättä parhaan jutun viimeiseksi). :) Rakkaus jotain pientä ja viatonta kohtaan, jota maailma ei ole kohdellut kaltoin, ja jonka maailmaan ei vielä mahdu muuta kuin ruoka ja uni.


Manta sai 15.7. sektiolla neljä suloista karvavauvaa. Kaksi tiikerijuovaista tyttöä, yksi keltainen tyttö ja yksi tiikerijuovainen poika. Ja ne on I-H-A-N-I-A!! Pieniä koiravauvoja katsellessa ei tunne lainkaan väsyä, kipua, vitutusta eikä mitään muutakaan, mikä veisi itseltä turhaan energiaa.

Sen verran tiedän jo, että yksi näistä neljästä jää minulle, tai siis yksi kolmesta kun otan narttupennun. Eli syyskuun alussa, kun nämä ovat luovutusikäisiä, voin taas sanoa omistavani koiran. Elämälläni on taas todellinen tarkoitus, minulla on vastuu jostain elävästä olennosta, joka täytyy saada yhteiskuntakelpoiseksi koiraksi. Saan taas ihmisen parhaan ystävän. :) Nyt viime päivinä oon antanut itseni kuvitella kaikkea, mitä pennun kanssa tullaan tekemään, minne mennään ja ennen kaikkea; mitä kaikkea sille pitää hommata. :D Jännittääkin kyllä, mutta luotan siihen, että kaikki sujuu omalla painollaan ja täytyyhän mun luottaa omiin taitoihinikin, oonhan mä nyt sentään kokenut ihminen koirien kanssa. :) Olenkohan tänne jo paljastanut tulevan pennun kutsumanimen? Nyt en nimittäin muista, olenko.

Mut hei, mitä teille kuuluu?

1 kommentti:

  1. Hei ja kiva kuulla piiiitkästä aikaa. Suloisia pieniä otuksia =)
    Onnea uudesta kaverista.

    Laitan s.postilla vielä viestiä.

    Kyllä tuollaisella työtahdilla heikompikin sortuu elontiellä. Koetahan latailla akkuja oikein kunnolla.

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)