2.7.2010

Rästiin jääneet

Tämä postaus olisi pitänyt kirjoittaa kaksi viikkoa sitten, mutta kun en silloin kirjoittanut, kirjoitan sen nyt. :)

Ensimmäinen kuva on otettu ennen lomaa töissä. Söin joka työpäivä sillä kyseisellä viikolla rasiallisen kirsikkatomaatteja. Ja kuvassa näkyvät, Valintatalosta ostetut, kirsikkatomaatit maistuivat kaikkein parhaimmille. Nopea herkku, helppo pureskella ja nieleskellä jos sattuukin asiakas tulemaan tiskille tasan sillä hetkellä kun olet saanut tomskun suuhun. Viinikumit ovat näin ollen pahimpia herkkuja, mitä meikäläinen voisi töihin viedä herkutteluhetkeään varten. :)

Toinen herkku, vähemmän terveellinen, oli reilun kaupan suklaa. Sopivan kokoinen levy, ihanan ohuita paloja ja hyvän makuista suklaata. Niin, ja tämän ostamalla sai vielä synnin päästön ja puhtaan omatunnon. Mikäs sen parempaa! ;)

Ennen ulkomaan matkaa tuli yksi pieni paketti, jossa oli piilareita puoleksi vuodeksi eteenpäin. Mulla on huono kaukonäkö; vasemmassa silmässä -2.75 ja oikeassa -2.5 (niille, jotka näistä ymmärtävät), joten tarvitsen joko kakkuloita tai piilareita. Silmälasit minulle hommattiin, kun olin 12-vuotias ja piilarit varmaan reilua vuotta myöhemmin (en suostunut pitämään laseja koko aikaa). Siitä lähtien käytin normaaleja kuukausilinssejä, jotka otetaan iltaisin silmistä pois ja laitetaan aamulla takaisin ja kuukauden käytön jälkeen vaihdetaan pari uuteen.

Armeijaa varten hommasin Night & Day -linssit, joita saa pitää kuukauden putkeen, myös öisin. Linssit on sen verran ohuemmat ja hiukan erilaista materiaalia, eli ne läpäisevät happea paremmin ja näin ollen niitä voi pitää myös öisin. Optikko varoitti aikanaan, että vain harva pystyy pitämään sen kuukauden putkeen, mutta eipä mulla ole ollut mitään ongelmia. Aivan kuin ei silmälaseja olisikaan. :) Ja joskus älyharvoin kun pistää silmälasit päähän, niin voi jesus kun ne tuntuu oudolta, loistaa näkökentässä häiritsevästi jne. Ja välillä oon pihiyksissäni ostanut tavallisia kuukausilinssejä ("omassa" optikkoliikkeessä tavalliset linssit n.22e/kk, nämä n.32e/kk), mutta aina palannut näihin kun en jaksa sitä "linssit pois, linssit takaisin" -showta.

Nyt tilasin Lenswaylta kuusi paria yötäpäiväälinssejä siten, että yhden parin hinnaksi tuli noin 24 euroa. Ja mitä noissa pikkupurkeissa on? Oma erikoisuuteni näön saralla: vahvuuksilla varustetut kuvapiilarit. :D Lensway on ainut putiikki, jossa oon törmännyt vahvuuksilla saataviin kuvapiilareihin (kertokaa ihmeessä, jos tiedätte muita nettiliikkeitä!) ja nämä olivat nyt kolmannet, jotka tilasin. Ihmisiä on aina mukava shokeerata hurjilla ja normaalista poikkeavilla silmillä. :D Huvinsa kullakin.

Seuraavassa kolmessa kuvassa näkyvät minulla olleet kuvapiilarit. Hurjia, mutta ah, niin ihania! :)
Punakeltaiset Vader -piilarit olivat ensimmäiset. Pari opettajaa meinasi saada sydärin kun katsoivat minua silmiin.. Ja nämä silmässä tulin kerran Rapsun kanssa opiskelupaikkakunnalta äitini luokse: linja-autossa ja junassa aiheutin todella kummastuneita katseita.
Tokana minulla oli vaalean siniset Angel Eyes -piilarit. Todella ronskit, mutta ei niin omaan mieleeni, mitä punaiset Vaderit oli. :)

Tällä hetkellä (no, ei nyt tällä hetkellä) silmiäni koristavat mustavihertävät Wolf Eyesit. Melko intensiiviset, vai kuinka? ;)Uusi aikakauslehti, Aku. (miksi joka lehden nimessä pitää nykyään olla piste? Onkse khuulii vai mitä?), oli piristävä lukukokemus kaiken maailman Trendien, Cosmojen, Glorioiden ja Olivioiden joukossa. Suosittelen! Tämä yksilö kävi muuten Mallorcalla viikon matkalla. :)


Ja sitten... Ne laukut... Niitä on taas tullut lisää.


2ndhandina ostettu Picardin nahkalaukku ei ole kuvassa niin ihana, mitä se on luonnossa. Täydellisen värinen, pehmeä beige! Olkaimet on normaalia tottumusta pidemmät, mutta eivät haittaa. Ah, tämä on ihana!


eBaysta bongasin aikoinaan Asoksellakin myytävänä olleen Ri2k -merkkisen laukun ja sehän oli saatava, tarpeesta viis! Ja hei, tääkin on aika ihana!

Laukku toiselta puolelta.

Viimeisenä Russell & Bromley -merkkinen nahkalaukku. Loistava väri, ja kaunis malli. Suuaukko on vähän pieni/ahdas, mutta annettakoon se anteeksi. Laukku on raskas, mutta niin nahkalaukun, jossa on koristeena metalliketju, pitääkin olla. Tämäkin siis eBaysta ostettu.

Vähän jotain yksityiskohtaa yritetty kuvata... :)


HooCee sydän laukut. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)