7.8.2010

Brandos shoes for REAL

Hain Brandoksen tilauksen heinäkuun loppupuolella kotiin.. Kahdet kengät - innostuneisuus ja pettymys.

Ensinnäkin, jos vertaa tässä postauksessa ollutta kuvaa Sixtysevenin korkkareista (linkitetty siis Brandoksen sivuilta) tähän......niin jossain mennään mettään niin että kahina vaan käy. Okei, sisäpuoli ei merkkaa mitään jos kenkä on hyvä jalkaan ja niin päin pois, mutta c'mon, jos kuvittelin saavani hopeisen sisäpuolen valkoisilla pilkuilla ja hienolla tekstillä varustettuna niin ei tää todellisuus nyt ihan ollut sitä mitä odotin.

Jos sisäpuolen kurjuutta ja rumuutta ei ota huomioon, on kenkä kaunis kuin kukkanen, mutta ei sovi mun jalkaan niin kuin valettu. Harmillista... 39 on kooltaan inasen verran nafti. Toki nahka joustaa käytössä, mutta kun ei huvittaisi käyttää huonoja kenkiä niin kauan, että niistä tulee hyvät. Musta on tullut H&M:n leopardiballerinojen jälkeen todella vaativa; kengät täytyy istua heti kuin sukka, enkä jaksa muokkausprojekteja. Lisäksi musta on vaan tullut surkea korkkarikävelijä eikä mun päkiät kestä platottomia korkkareita. Mutta toisaalta. Nää on vaan niiiiin kauniit, nahka oikeasti antaa myöten käytössä, korkkarikävelyä voi harjoitella ja päkiöiden alle laittaa geelityynyt. Problem solved?


Sitten niihin innostuneisuuden aiheuttaneisiin kenkiin. Nää on hyvä esimerkki kengistä, jotka istuu heti kuin sukka. Enkä kyllä totta puhuakseni tiedä, olenko koskaan ikinä milloinkaan omistanut suloisempia kenkiä. Edes lapsena. En varmasti ole!

1 kommentti:

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)