31.8.2010

Happy Happy Joy Joy

Ihan pakko alkuun hehkuttaa: sain tatuointiajan tämän viikon torstaille!!!!! Mähän kävin joku aika sitten kyselemässä kuvan perään, mutta tatuoija sanoi, ettei tämän vuoden puolelle ole vapaita aikoja. Lupasi mulle kuitenkin kuvan piirtää. Kysyi sitten, mihin kuva tulee ja kun näytin kohdan, hän tokaisi että niinkös pieni siitä tuleekin, noh katotaan jos saatais sulle joku peruutusaika. Ja kuinka ollakaan, viikko sitten maanantaina tuli tekstari että 2.9. klo 10:00 olis peruutusaika, tulenko? Totta hemmetissä tulen! :)

Nyt en muista, olenko kertonut tulevan kuvan tarkoituksen, mutta vähintään sitten kertauksena: aion tatuoida Zorron Z-tunnuksen + sen ympärille jotain tribaalia tai muuta härpäkettä, mitä tatuoija siihen sitten keksiikin piirtää, joka sopii kuvan tyyliin. Kuva tulee kunnioittamaan Rapsun muistoa, sen rekisterinimihän oli Zorron siviilinimi (Diego de la Vega) ja lisäksi Rapsulla oli musta maski - aivan kuten Zorrolla. ♥ Kuvan tunnistavat kaikki, mutta samaan aikaan sillä on minulle syvempi, tunteikkaampi, merkitys. Ja onhan tuo Zorro aika mielettömän komea uros, kenen piirroksena tai näyttelemänä tahansa. ;)
Odotan jännityksensekaisin tuntein torstaita. Kuva tulee olemaan näkyvällä paikalla (kyynärtaipeesta hiukan ranteeseen päin) ja näkyvillä, vaikka sen saakin sitten pidempihihaisella puserolla piiloon.. Alaselän tatska ei juuri koskaan näy kenellekään (tai minullekaan) ja jalkapöytien kuvia ei juuri kukaan osaa katsoa, joten sekin varmasti on outoa kun ihmiset saattavat oikeasti noteerata kuvani.

Torstaissa on muutenkin taikaa: haen silloin koiranpentuni kotiin! Ensin tatuoitavaksi ja sitten koira, oi onnea!! Sitten paljastan teille sen nimenkin (ellen oo niin jo tehnyt, kun ei voi muistaa). ;)

Mut hei, mulla on vielä joitain kuvia julkaisematta Lahden reissulta. Laitan ne seuraavaksi..


Jos kuulolla on yhtäkään lahtelaista, joku voisi saada hyvän diilin, jos hakisi sieltä Sokokselta tämän Benettonin laukun ja postittaisi sen mulle. 0:) Rakastuin ja harkitsen vakavissani uusintareissua. Ihan vaan ajelemisen ja laukun vuoksi. Hullua? Todellakin!


Sit, voisko joku selventää mulle tämän liikennemerkin syvimmät salaisuudet? Uukkari kielletty, sen ymmärrän, mutta mitä nuo ajat oikeasti tarkoittaa...? Perjantaisin joo ja perässä tavallaan neljä eri kellonaikaa. Ei ummarra, ummartaako joku muu?


Hessu oli mun uskollinen matkakumppani koko reissun ajan. Ei liikahtanutkaan kartanlukupaikaltaan. ;)Love it, love it, love it!


Lakkasin Lahdessa kynnet uudelleen, ei ihan tuo rannekoru mätsännyt siihen. Like I give a shit jostain mätsimätsistä. Rannekoru on tämän hetkinen lemppari korallivärinsä kanssa. Siepattu KappAhlin alekopasta, hintaa tuolle tais jäädä joku alta 2 euroa.

Sitten, viimeinen kuva voi olla tosi outo ilman selitystä, mutta sen saattekin tässä: kävin Tampereella McDonald'sissa syömässä ja siellä vessassa oli parasta saippuaa, mitä yleisissä tiloissa nyt vaan voi olla. Tästä pitäisi muiden lafkojen ottaa mallia!


Olisin voinu jäädä puoleksi tunniksi pesemään käsiäni, kun saippua tuntui ja tuoksui taivaalliselta. :)
Huu, tänään on palkkapäivä. Mitähän kivaa sitä keksis itelleen? ;) Mä tarvisin kyllä toiset mustat housut ja mustat peruskorkkarit/kävelykengät noin 5cm korolla. Ja rintsikat. Kyllä voi ketuttaa, kun ostin joku aika sitten Lindexistä ihanat rintsikat niin eiköhän niiden sivussa oleva luu (ei metallinen, oliskohan muovia) on niin pitkä, että rintsikat painaa mua molempiin kylkiin todella ilkeästi. :( Täytyy modailla niitä hieman, lyhentää luita tai ottaa pois. Kyllä ketuttaa!

3 kommenttia:

 1. Täällä yksi lahtelainen, moikka ! ; ) Ota yhteyttä jos haluat tuon laukun vielä !

  VastaaPoista
 2. Liikennemerkistä, uukkari kielletty pe 20-24, la 00-06 & 20-24 ja su 00-06. Muina aikoina uukkari sallittu.:)Ylin mustalla arkena, suluissa lauantaina ja punasella sunnuntaina.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en olisi ikimaailmassa itse hoksannut! :)

   Poista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)