22.8.2010

This is HooCee from Lahti calling

Terveiset Lahdesta! Tulin tänne viikonloppureissulle. Sain töistä Vauhtiajo -viikonlopun työtaakan ja työvuoroissa joustamisen vuoksi pomolta huomionosoituksena 70 € arvoisen etusetelin (eli toisin sanottuna lahjakortin). Ajelin eilen Reino Renaultilla tänne (mikä ei ollut niin sanottu juttu, kerron kohta miksi), kävin kaupungilla, söin hyvin ja nukuin ihanassa sängyssä ihanan pehmeissä lakanoissa.

Hauska juttu muuten eiliseltä: minä kun saan henkilökuntahintaisen huoneen tästä hotlasta (40 € yö yhden tai kahden hengen huoneessa), pysäköinti maksaa 7 €, joten lahjakortista jäi 23 € ruokaravintolaan tuhlattavaksi. Söin lehtipihvin ja otin jälkkäriksi juustokakkua + join alkoholittomia juomia. Ravintolalaskusta tuo 23 € siirrettiin huonelaskuun eli lahjakortille ja minulle jäi henkilökunta-alen (saan myös ruokaraflasta henkkarialen) maksettavaa hurjat 1,78 €. :) Siinä on jo aterian hinta kohdillaan, sanokaa mun sanoneen!

Reinokin tosiaan toimii taas... Kävi meinaan silleen, että kun viikko sitten sunnuntaina olin lähdössä töistä kotiin, ei Reino päästänyt pihaustakaan. Oli pakko soittaa äiti hakemaan ja jättää Reino työpaikan pihaan. Äitin miesystävä (joka osaa tehdä taikoja autoille) tuli meille tiistaina, jolloin saivat äitin kanssa haettua Reinon kotiin ja hän sitten korjasi... Jotain... Ja sai Reinon taas kehräämään.

Tässä kuitenkin jotain kuvia eiliseltä:


Tästä se lähti. Sain siskon navmanin lainaan tälle reissulle ja yhtä tiukkasanaista keskustelua lukuunottamatta yhteistyö sujui varsin mallikkaasti. Tämä on siis sellainen navigaattori, joka jostain syystä joskus temppuilee omiaan... Esimerkiksi kerran sisko oli ajamassa Etelää kohti motarilla, kun navigaattori komensi: "Tee U-käännös kun se on mahdollista". Ja Kokkolaa kohti ajaessa se olisi opastanut Vaasaan ja Vaasanpuistikkoon. :D Saa siis pienellä varauksella kuunnella navmanin antamia ohjeita. Onneksi tällä kertaa kaikki sujui hyvin, mitä nyt Tampereella se olisi opastanut UKK-instituuttiin vievälle rampille kun piti mennä Lahti/Jyväskylä -rampille. Mutta kyllä se sitten myöntyi korkeamman voiman edessä, nimittäin mute -namiskan. ;)

Ajosää oli tosi mukava, mitä nyt aurinko porotti niin, että meinasi tulla kuuma. Reino on sen verran vanhempi gentlemanni, ettei siinä ole ilmastointia.

Parkanosta hain matkaevästä. Olin nimittäin pe-la välisen yön töissä ja söin vähän aamupalaa kotona ennen parin tunnin tirsoja. Heräsin, pakkasin ja lähdin ajamaan ilman, että söin mitään. Juustohamppari oli pitkästä aikaa tosi namia!


Nämä maisemat mua oli vastassa noin puolessa välissä matkaa. Suomea kauneimmillaan.


Daphnion ainakin tietää tämän paikan. ;) Kun kävimme koulun luontomatkailukurssilla Evolla, pysähdyimme yleensä aina tässä kohtaa ostamaan ruokatarvikkeet. Ja jos ilta kävi tylsäksi, kävimme täällä kaffittelemassa ja ehkä Hesessä syömässäkin. :)


Tässä ollaan jo aika lähellä määränpäätä.


Hotellihuone. Varsin kiva yhden yön yksiö. Ja täällä näkyy telkusta Disney Channel! Mitään muuta telkusta katsellut ku piirrettyjä. :D


Täällä pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön mun uusi laukkuni. Lapualaista tekoa ja uskokaa tai älkää, Halpa-Hallista. :) Oon kuolannut tämän perään viime talvesta saakka, mutta en ole jostain syystä raaskinut ostaa. Nyt se oli alessa, joten ostin sen pois sieltä kuleksimasta. Täydellinen kaupungille ja sopii iltamenoihinkin. Vanhanaikaista henkeä uudessa paketissa, I like it.

Sokokselta löytyi silti jotain uuttakin. Karkkivärinen lila laukku. En ole ajatellut liloja laukkuja olevan olemassakaan, mutta huomasin himoitsevani sellaista heti tämän kohdatessani. Ja 10 € hinta ei päätä huimannut.


Lisäksi löysin helmet Glitteristä (8,90 €). Veikeästi moniväriset.

Ja vielä lopuksi.. Montako kauneudenhoitoon liittyvää putelia HooCee tarvitsee yhden yön reissulleen? Katsotaanpa:

Hmmm... Tuossa on kymmenen + hammasharja, kampa, Jordan GO ja meikkipussi.


Ja suihkusta löytyy neljä putelia lisää. :) Ihan kiva määrä purnukoita siis.Nyt aikomuksena hiukan laittautua ja lähteä kaupungille kiertämään. Huoneen luovutus on klo 16-17 välillä, jonka jälkeen lähden ajelemaan kotia kohti. Rakastan tällaisia minilomia ja suosittelen niitä erittäin lämpimästi! Aina ei tarvitse lähteä kaukomaille moneksi viikoksi rentoutuakseen! :)

1 kommentti:

  1. heheh, Tuuloksessa tullut käytyä jo kauan ennen Evon reissuja. :)

    Toi 1,78€ on ehkä maailman mahtavin annoshinta. :D

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)