21.12.2010

Bunny Suicides

Bunny Suicides on hyvä esimerkki mun... ööh... erikoisesta (?) huumorintajusta. Bunny Suicides on Andy Rileyn luoma hahmo; jänis, joka ei yksinkertaisesti tahdo enää elää ja keksii mitä moninaisimpia tapoja tappaa itsensä.

Ja nämä piirrokset ovat oikeasti hyviä, niissä on tarkkoja yksityiskohtia, joita ei kaikkia huomaa ensivilkaisulla, eikä edes toisella.


Kuten vaikka yllä oleva kuva. Tätä katsellessa täytyy ottaa oikein silmä käteen ja tarkastaa, että toimisiko tuo härveli. :D

Andy Rileyn mielikuvitusta täytyy suorastaan ihailla. Mistä ihmeestä tämä mies keksii nämä kaikki keinot? Tosin, samaa voi kyllä pohtia esim. kauhuleffojen kirjoittajilta: mitä ihmettä heidän päässään liikkuu kun keksivät niin sadistisia juonenkäänteitä (Saw -leffojen sarja nyt hyvänä esimerkkinä, tai jos haluatte katsoa jotain todella sairasta, niin vilkaiskaa The Human Centipede -leffan traileri :x). Silti on nerokasta yhdistää niinkin suloinen otus kuin pupu (ja näissäkin kuvissa pupu on piirretty yksinkertaisen suloiseksi) ja yhdistää se ihan eri genreen.

Mitä mieltä olette seuraavista?

Naurattaako ketään muuta? :D
Tässä on taas paljon yksityiskohtia, jäniksen päitä menossa kärryyn ja toistaiseksi vielä ehjät jänikset puimurin edessä tulilinjalla.

Voi pyhä yksinkertaisuus, itsari vedenpaisumuksen avulla! ;D

Tai tämä, sykähdyttävää näyttää natsien edessä peace-merkkiä. :)


Musta saa varmaan todella täyspäisen kuvan tämän jälkeen.
Luetteko te mitään "kyseenalaisia" sarjakuvia tai viehätyttekö mistään epäsovinnaisesta taiteesta?

Kuvat

1 kommentti:

  1. Hei, tulin vastavierailulle. :)

    Juu, naurattavat nuo, vaikka omistan kanin, tai ehkä juuri siksi.. Meidän arki kun muistuttaa välillä hyvinkin paljon tuota. Se on tasan varma, että jos siirrät tuolia, lasket sitä kohti maata, on joku tunkenut päänsä väliin jalan alle. Tai yrittää kurkottaa uuniin.. Tarkkana saa olla, mutta usein tuohon on silti tullut kompuroitua ja on puputsi menettänyt palan häntäänsäkin toilaillessa.. :P

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)