20.12.2010

Maailman paras koiran lelu

Ikeassa tehdään oikeasti jotain todella kestävää... Koiramaailma tuntee tämän lelun, melkein joka koirakodista löytyy tuo kyseinen öttiäinen. Ne on ihanan halpoja ja kestäviä, niitä voi pestä ja ne sopii kaiken kokoisille ja ikäisille koirille. Mistä nyt puhutaan? Ikean rottapehmolelusta tietenkin. Rotta ei ole tarkoitettu koirien leluksi, mutta en ole tavannut ainuttakaan ihmislasta, jolla tämä olisi... Sen sijaan olen kuullut monien kymmenien koirien leikkivän tällä.

Ostin alkukesästä Ikeasta yhden rotan odottamaan silloin vielä syntymätöntä pentuani ja nyt se on ollut koko syksyn todella kovassa käytössä. Lempilelustatus on ansaittu. :)


Siinä teille todistusaineistoa meiltä, miten kovakitaisesti (:D) tuota rottaa tässä taloudessa kohdellaan. Onneksi sisko kävi viikonloppuna Tampereen suunnalla ja samalla reissulla pyörähti Ikeassa.

Tilattiin samalla kertaa kaksi rottaa, sisko oli ihana kun toi toisen valkoisena (=labrarotta). Miten noin suloista viitsii koirien käyttöön edes luovuttaa. :)

Onko teillä lemmikkien käytössä jotain, mitä ei ole alunperin lemmikeille tarkoitettu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)