27.12.2010

What was that which went by? Oh, that was Christmas

Joulu sitten meni... Yhtä hujauksessa kuin se tulikin. En tiedä, mihin tämä syksy oikein katosi, ja pian jo vaihtuu vuosiluku taas yhtä suuremmaksi. Pyhät sujui rauhallisissa merkeissä, aattona kävin vielä Seinäjoella Anttilassa täydentämässä kummitytön lahjaa. Iltapäivällä syötiin, käytiin maakuntakierros sukulaisten haudoilla ja illalla saunottiin. Niin ja katsottiin telkkua ja - guess what - syötiin hiukan lisää. :)Rebekka vietti ensimmäistä jouluaan ja oli aivan ihmeissään uusista tuoksuista (joulukuusi, kinkku ja muut jouluruoat jne.). Koirat sai luita lahjaksi; paketoin molemmille omat paketit. Manta taisi sitten loppupeleissä avata molemmat, kun Rebekka ei oikein ymmärtänyt homman nimeä.

Tuli aivan kamala ikävä Rapea... :( Se oli hyvä avaamaan paketteja. Muutenkin tuntuu hassulta että Manta on talouden vanhin koira ja sekin on vasta 3-vuotias. Nyt jouluna jotenkin korostuu se, miten ihanan kiltti ja rauhallinen Rapsu olikaan aikuisikään päästyään. Mamman murukulta saa kuitenkin tuikkia kirkkaana tähtenä taivaalla ja on varmasti tänä jouluna syönyt niin monta luuta kuin on vain halunnut ja jaksanut.Kuvasin vähän meidän joulukuusen koristeita... Nämä kaksi yläpuolella olevaa koristetta on erityisen tärkeät; äidinäitini on virkannut ne. Koristeita on ollut alunperin enemmän, mutta muuttojen yhteydessä niitä on hukkunut eikä jäljellä ole enää kuin neljä kappaletta.
Raskaimmat (lasi)pallot laitoin lasivadille, koska joulukuusen oksista ne melko varmasti tippuisi. Siskoni on ottanut tavakseen ostaa joka joulu äidillemme uuden joulukuusen koristeen; jonkun erityisen hienon ja niitä on kertynyt jo aika kiva kokoelma. Nämäkin ovat kaikki siskoni ostamia, samoin kuin edellisistä kuvista kolme ylintä palloa.
Aaton ja joulupäivän välisenä yönä valvoin myöhälle (tai siis aikaiseen) ja oli sen vuoksi vähän vaikeuksia herätä kahdeksaksi joulukirkkoon. Pakkanen oli verottanut väkeä, kovin oli kirkko tyhjillään... Muuten en ole kirkkoihmisiä, enkä joulukirkossakaan ole käynyt kuin kerran ennemmin 16 vuotta sitten, mutta nyt päätin, että käyn katsastamassa meiningin ja samalla kotikuntani kirkon, jossa olen saanut nimeni mutta jossa en ole sen jälkeen käynyt kuin kerran kakarana yksissä häissä. Ja oli se vaan komea ja vaikuttava paikka, penkit tosin yhtä epämukavat kuin kaikissa muissakin kirkoissa.

Joulukirkon jälkeen torkuin koko päivän telkun ääressä ja alkuillasta menin ihan sänkyyn asti torkuille. Iltakymmeneltä alkoi nimittäin työvuoro meidän firman krouvissa. Yöllä kolmeen saakka janoisten kestitsemistä ja siitä ABC:n burgeriaterian kautta kotiin.

Tämän näköisenä olin töissä. Silmät sai asiakkaat vähän hämilleen, mutta se oli tarkoituskin. ;D Meikki oli kerrankin onnistunut ja kynnet sointui hyvin kokonaisuuteen (kynsissä Dependin vihreää lakkaa). Kuvassa mun päässä muuten äitiltä saama joululahja, sen itse neuloma iiiiiiso pipo. Ihanaihanaihana!


Tänään (siis sunnuntaina) oon nukkunut myöhälle, syönyt ihan järkyttävän paljon, katsonut tolkuttomasti telkkua...
...kuten Narnian Tarinan (vai mikä se nyt oli). En normaalisti pidä mistään fantasia/satuolentoleffoista. Taru Sormusten Herrasta on ihan hirveän tylsää katsottavaa, Harry Potterit jotain ihan kuraa, mutta tämä on kyllä ihan jees. Ei tosin niin jees, että jaksaisin kirjaa lukea.

Huomenna sitten aamusta äitin miehen kans autokaupoille... Sillä on kiikarissa yksi Mercedes Benzin Vito-paku. Toivottavasti se on odotusten mukainen. Ja illaksi sitten töihin. Mulla on ihan ihmeellinen vuoro, 18.30-23. Normaalisti iltavuoro alkaa kolmelta, niin toi 4,5 tuntia hujahtaa varmaan nopsaan.

Sujuiko teidän joulu niin kuin olitte alunperin kuvitellut sen sujuvan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)