11.1.2011

Crocotiilicroc

Mä en ymmärrä monien ääretöntä, jopa vihamielistä, Crocs -vastaisuutta, mikä on ollut vallallaan 2000-luvulla sitä mukaa kun kumikenkäbuumi on kasvanut. Mitä sitten, että jotkut pitävät niitä lähes 24/7? Mitä sitten, että jotkut käyttävät moisia farkkujen/minihameen/tuulipuvun/tutun/nahkahousujen kanssa kaupungilla? Tuntuu, että moni joka ei muuten ota jyrkästi kantaa mihinkään "muoti-ilmiöihin", on kritisoinut kovin sanoin jokaista, joka on "sortunut" Crocot hommaamaan. Ja niin, tiedän kyllä sen, että kaikki ei tykkää kaikesta. That's not the point, Crocs-viha on jotenkin ylivoimaista muihin muotimielipiteisiin verrattuna.

Oon tullut ennenkin kaapista ulos kertomalla avoimesti käyttäväni feikkicrocoja. Kyllä, juuri niitä 2 euron alekorista kaivettuja kenkiä. Ne on kesällä loistavat koiranpissatuskengät eikä mitkään muut kengät ollu niin hyvät Mantan kanssa pyöräillessä (:D Manta ei siis polkenut, vaan juoksi vierellä). Se kun tuppas välillä louskasemaan jalasta, niin nauhakenkien kanssa olis tullu vaan vahinkoa jos nauhat olis auennut ja koiran kanssa pyöräillessä ei viitsi ihan mitään parhaimpia popojaan laittaa jalkaan, koska ne on takuuvarmasti kuorrutettu kuolalla lenkin päätteeksi. Ja satuinpa joskus menemään kauppaankin vaaleanvihreillä kumikengilläni, ja tiedättekö mitä? Selvisin kauppareissusta hengissä, en kuollut häpeään tai ihmisten lynkkauksiin. :)

Aitoja Crocseja oon halunnut koko ajan, mutta en oo saanut ostetuksi niitä ennen kuin viime syksynä. Metsästin pienen ikuisuuden Sea Foam -värisiä kenkiä, mutta syksyllä luovuttuani jo toivosta bongasin Crocsin sivuilla jotain paaaaljon parempaa. Muotitietoisten kauhu nämä ovat minkä värisenä hyvänsä, mutta mitäs sanotte pinkeistä Crocseista? No, entäs kuvallisista? Tai...


...Hello Kitty -crocseista? xD Oikean kengän sininen kukka on se sellainen Jipp... Jipl... Jipz... No sellainen erillinen "koru". :) Nämä nähtyäni mitkään muut eivät tulleet enää kyseeseen. Ja nämä ovat siis ihan aikuisten kokoa, 39-40.
Tuskin maltan odottaa ensi kesää! Juntteilen nämä jalassa ihan koko kesän, joten be aware! :)

3 kommenttia:

 1. Noihan on hienot!

  Itselläni on tällaiset: http://www.crocs.fi/crocs-gretel/10567,fi_FI,pd.html?cid=060&cgid=women-footwear. Värinä Espresso / Mushroom.
  Eli talviversiot, ostin alesta n. vuosi sitten. Kerää katseita paikallisessa Prismassa, mutta hymyjen kera ;)

  VastaaPoista
 2. Uuu... Ihanat Hello Kittyt. Tuollaset minäkin voisin ottaa. Meillä noita crocseja on vaan muksuilla, aitoina ja feikkeinä. Kestävyys ja pitomukavuus on molemmissa ollut samaa luokkaa. Ens kesäks taas pittää hommata sakille vinopino =)

  VastaaPoista
 3. Kisu: Ihanan näköiset "hollannikkaat"! Mä voisin nuo(kin) ottaa pinkkeinä. Shokeerais meidän kylän raitilla vielä vähän lisää. ;D

  Minttu: En mäkään kyllä valita feikkicrocsien laadusta, mun feikit on ainakin ajaneet asian ihan täysin aitojenkin hinnan edestä. :) Varsinkin lapsille varmasti mahtikengät, kevyet ja kestävät. Ja ens kesän tavoite on saada rusketuspilkut jalkapöytiin, eli niin paljon noita täytyy pitää. :)

  VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)