7.1.2011

Sympatiaa

Oon ollut nyt neljä päivää toimettomana ja meinaan ihan täysin hyppiä seinille, ristus! Sympatiat kaikille kokoaikatyöttömille, ei oo teillä helppoa. 3,5 viikkoa pitäis vielä jaksaa maata, eikä siitäkään eteenpäin oo varmuutta. Unirytmi on edelleen päin honkia, valvon aamuun (kello on tasan tällä hetkellä 03:45) ja nukun sitä mukaa myöhään. Torstai meni tosin nukkuessa koko päivän... Nukuttiin Rebekan kanssa kylki kyljessä monta tuntia, se on ihana kun jaksaa olla halipaikalla. Rape oli enemmän jalkopään miehiä. :)

Tässä neljän päivän aikana oon saanu aikaiseksi.... hmmm.... let me think... yhden työhakemuksen ulkomaille ja oon päässyt jo kahteen seuraavaan vaiheeseen, ne oli netissä täytettävät testit. Jos pääsin tokasta testistä jatkoon, niin vuorossa olis puhelinhaastattelu ja sen jälkeen henkilökohtainen haastattelu Espoossa. Pitäkää peukkuja, että pääsen jatkoon. :)

Lisäksi oon kattonu leffoja ja katsellut YouTubesta videoita, missä näkyy leffoissa ja tv-sarjoissa näkyviä epäkohtia. Tiesittekö, että esim. Sinkkuelämää -sarjan alkuintrossa on yksi "moka"? Tuossa kun linja-auto loiskuttaa vettä Carrien päälle, linkka on täynnä newyorkilaisia, mutta kun se kääntyy risteyksessä, linkka onkin tyhjä. Mäkin katsoin tuota sarjaa säännöllisen epäsäännöllisesti, enkä koskaan huomannut tuota seikkaa.


Toinen hauska on Disney -leffojen piilokuvat, mitä piirtäjät ja animaattorit (animoijat/animimimi... jotain :D) on laittanut ympäri leffaa ja joita ei huomaa välttis ensivilkaisulla. Mikki Hiiren päitä on vähän siellä ja täällä, of course mutta on siellä hauskojakin juttuja. Piti esim. katsoa ihan omasta Aladdin -leffasta, että näkyykö Kaunottaren ja Hirviön hirviö leffassa jossain kohtaa ja kas, siellähän se luuraa sulttaanin lelutornissa. ;) Lisäksi Pienessä Merenneidossa vilahtaa Mikki, Aku ja Hessu veden alla kansan seassa ja Notre Damen kellonsoittajassa näkyy Pumba, Belle ja taikamatto katukuvassa. Varoitan, näihin bongauksiin jää koukkuun!

Alkuviikosta järkkäsin äitille pienen piristävän yllärin, kun se tuli myöhään kotiin töistä... Keittiön ikkunasta luurasi kaks valpasta. :D Ne on ihanan näköisiä, kun katselevat ulos rinta rinnan; äiti ja tytär. Oikealla siis Rebekka ja vasemmalla Manta.


Näistä vähän huonosti saa selvää, kun en osaa kameraa oikein säätää pimeälle ja tokkopa sitä kauheesti tuosta paremmaksi saiskaan säädettyä. Kävin siis ostamassa 10 ulkotulta ja laitoin pihaa reunustamaan. Eikä tullut kalliiksi ilahduttaa toista (ja ilahdutti noi varmaan edes jotakuta ohikulkijaakin) kauniilla eleellä, maksoi kokonaista 3,5 €. :)


Keskiviikkona äitin mies tuli meille loppuviikon ajaksi.. Piti vielä ihailla sen uutta (tai ei siis upouutta) autoa, meni ja osti MB Viton. Ai että sillä on hyvä ajaa ja melkein 3 litran koneella ja turbodieselillä varustettu kun on niin ei tosiaankaan jää jalkoihin. Ikinä oikein oo Mersujen päälle ymmärtänyt, mutta pikkuhiljaa mäkin rupeen pääsemään jyvälle. :D Keskiviikkona oli puut tosi kauniita, kun pakkanen kiri -25'c, torstaina sit olikin enää jäljellä -7'c ja kaamea lumimyräkkä. Tai no, tuuli pyöritti jo olemassa olevaa lunta, ei sitä enää lisää tullut.


Mitä te teette, kun podette tylsyyttä? Entä, järjestättekö te läheisillenne spontaaneja yllätyksiä ja jos, millaisia?? Vinkkejä saa antaa, mulla ei ole nyt muuta kuin aikaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)