2.2.2011

An adventure called life

Taukoa on jälleen pidellyt... Ette arvaakaan, millaista härdelliä tämä HooCeen elämä on viimeisen puolentoista viikon aikana ollut.

Tammikuussa hajos läppäri. :( Tai siis, se on reilun kuukauden verran herjannut ajoittain, ettei kone ole verkkovirrassa vaikka pistoke on ollut seinässä kiinni. Rebekan pienen käsittelyn jäljiltä laturin johto oli toki vähän heikossa hapessa, mutta joka kerta kone kuitenkin tokeni tuosta herjauksesta. Sitten 13. päivä olin torkuilla ja sillä aikaa kone oli sammunut, eikä ruvennut lataamaan enää lainkaan, eikä mennyt myöskään päälle. Koneella tietysti kaikki kuvat, tiedostot ja musiikki, eikä ulkoista kovalevyä. Onneksi olin muutamaa päivää aiemmin kopioinut kaikki Rapen kuvat muistitikulle - ne on tärkeimmät asiat koko koneella, kaikkea muuta (musaa, Rebekan kuvia, ryyppäysmateriaalia jne.) saa aina lisää.

Vein koneen huoltoon ja sieltä soittivat nyt reilu viikko sitten, että kovalevyssä ei ollut mitään vikaa, mutta saattoi vaan olla pahasti ylikuumentunut kun tuuletin oli aivan (se mies oikein painotti) täynnä pölyä ja karvaa. Wonder why, neljä vuotta vanha kone eikä koskaan putsattu sisältä. Ups. Lisäksi tilasivat siihen uuden laturin johdon. Kone odottaa edelleen noutajaansa, kun en oo kerinnyt hakemaan sitä. Kaikkein ihaninta silti, että jokainen mun tallentama tiedosto on tallessa. Seuraava palkkapäivä kun koittaa, niin meen ostamaan ulkoisen kovalevyn. Pelästytti ihan riittävän tehokkaasti!

Sitten mut soitettiin 20. päivä yövuoroon töihin ja sit oli vielä viikonloppuna työvoimalle tarvetta (tein 24 tunnin aikana 20,5 h töitä) ja humps, kaks työkaveria sairastui samaan aikaan. Molemmilla olis ollut viikolla 4 (24.-30.1.) kuusi työvuoroa, eli HooCee sai vähän urakoida. Muutinkin työmaalle neljäksi päiväksi, ettei tarvinnut kulkea tuota työmatkaa. :D Niin, että kolmen viikon nollalistasta tulikin 85 tunnin lista. Näkyypähän tilipäivänä.

Ja sitten. Big news. Sain työpaikan. Uuden työpaikan. Vakityöpaikan. Ilman yövuoroja ja vapailla viikonlopuilla. Uujea! Ala vaihtuu, mutta ajattelin tehdä täällä vanhassakin paikassa aina vuoron silloin ja vuoron tällöin... Jos pomo suostuu. Tänään olisi sitten ohjelmassa mennä Sevakselle kyselemään kaupungin vuokrakämppiä.. Ette uskokaan, miten ihanaa on ajatella pian lähestyvää muuttoa. Me päästään Rebekan kanssa, vihdoin ja viimein, tekemään omaa kotia! :)


Sunnuntaista mulla on vähän lenkkikuvamateriaalia. Käveltiin Rebekan kanssa pitkä lenkki kirkkaassa säässä, ja voin vaikka vannoa haistaneeni kevään. :)

Oliko muuten ihan hiukan ihanaa kävellä koiran kans, joka kulki nätisti. Ei ollut remmissä kiinni, ei temponut kuin pari pennulle "sallittavaa" kertaa ja oli muutenkin kuin pieni enkeli. Kuten voitte kuvasta huomata. :)
Rebekka teki varmaan lenkin *3, kun se juoksi lumivalleja ylös ja alas ihan koko ajan.
Ihana sää ja kiiltävät/hehkuvat lumivallit näytti todella kauniilta. Vielä kun ne oli puhtaan valkoiset, ah.
"Äiskä, tuutko sä?!"
Sit me harjoiteltiin portaissa kulkemista.


"Ja taas sua saa odottaa, tuu jo!"


Nyt jännään töissä... Pitäisi pian sanoa tuosta uudesta työpaikasta, ja jostain syystä asiasta kertominen aiheuttaa vatsassa kihelmöintiä. Huuuuuhhh... Sit odottelen puoli yhdeksään asti, että toi Sevas (=Seinäjoen vuokra-asunnot) aukeaa ja sit pitäis kaupungilta ettiä äitin siskolle synttärilahja ja vielä postittaakin se. Auta armias kun pääsen kotiin, niin laitan kalsongit jalkaan enkä poistu vuorokauteen muualle kuin käyttämään Rebekan ulkona.


Pitäkää peukkuja mulle, etten sekoa sanoissani kovin pahasti kun pomo tulee töihin!

2 kommenttia:

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)