27.2.2011

Muuttamisen ihanuus. Not.

HooCee muuttolaatikoiden keskeltä tervehdys. Samaan hengenvetoon voisin todeta, etten muuta enää koskaan. Ikunakikunaevernever (yeah right). Makkari on jokseenkin siedettävä jos ajattelee verhoja ja kattolamppua... Muuta sisustuksellista sieläkään en oo saanut aikaiseksi.

Oon ollut koko viikon saikulla flunssan ja huimauksen vuoksi. Kävin tiistaina lääkärissä ja saikun lisäksi sain 10 kerran lähetteen fysikaaliseen (niskahartiaseudun lihakset niin jumissa, että siksi huimaa) ja painavan kehotuksen ruveta käymään kuntosalilla vahvistamassa yläselän lihaksia. Ryhti on kuulemma valumassa. Täytyy siis orientoitua kuntosalitreenaamiseen jahka tästä räkätaudista toivutaan. En oo siis ottanut minkäänlaista, en pienintäkään, stressiä siitä, että tavarat on ihan levällään. Joku aika sitten radio Voicessa aamujuontaja kertoi muuttaneensa miehensä kanssa ja olivat sitten rykäisseet viikonlopun aikana kaikki tavarat paikoilleen. Joo, not gonna happen. Kun 2/3 tavaroista on ollut kolme vuotta pahvilaatikoissa autotallissa niin ahaaelämyksien lisäksi pyykkiä ja tiskiä on vähän eri tavalla kun jokainen juttu pitää käydä läpi. Lisäksi, Forssasta aikoinaan pois muuttaessa en ehtinyt käydä pakollista tavaranperkuuta läpi, niin teen sen sitten nyt.

Retromakkari alkaa hahmottua. Verhot sain kolmen vuoden tauon jälkeen taas ikkunaan, oon niin happyhappy. :) Ja lamppu on toissajouluinen lahja siskolta, sekin roikkuu ekaa kertaa katossa. Yöpöytä on sekainen, kun nenäliinapaketit, vesipullot ja kaikki muu on sikin sokin. :)
Jääkaapin oven sain sentään heti järkättyä mieleiseksi. Inhoan askeettisia, tyhjiä, jääkaapin ovia. Jääkaapin ovi on mulle yhtä kuin tyhjä paperi, johon voi askarrella ihanan ja omannäköisen kollaasin. Ja tää on juurikin mun näköinen.
Muu kämppä näyttääkin sitten tältä.... Vallilan verhokin siinä ihanasti odottamassa aikoja väljempiä. :D
Mites tää mun meikkipöytä? :D Ei nyt ihan järjestyksessä...


Rebekka tuli kotiin tiistaina ja hyvin on kotiutunut. Mitä nyt kusi kaks kertaa mun sänkyyn. *pyörittelee silmiään* Liekö jotain reviirin merkkaamista tai jotain, mene ja tiedä. Kahden kerran jälkeen se sai porttarin sänkyyn kokonaan. Porttari voimassa toistaiseksi. :)

2 kommenttia:

  1. Vau! Upeat verhot! Meilläkin roikkuu kunnon retroverhot olkkarissa :)

    VastaaPoista
  2. Vähän myöhässä kommentoin, mutta kiitos kaunis! :)

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)