16.6.2011

Long time no see

Huuuuuh, ihan ekana: mitä teille kuuluu???? En ole ehtinyt koneen ääreen ja jotenkin ajan kuluessa ja kuvien sekä juttuideoiden lisääntyessä urakan aloittaminen on tuntunut ylitsepääsemättömältä. Kuvia on oikeasti ihan älyttömästi, kun blogi on pyörinyt mielessä koko ajan - taukoilusta huolimatta... Mullahan ei ole kotona vieläkään nettiyhteyttä. Koitan sitkutella vielä jonkin aikaa ilman... Koska kun netti laskeutuu mun asuntoon, sen tietää miten päivät/illat sen jälkeen kuluvat.

En nyt muista, kerroinko jossain edellisistä postauksista, kuinka paljon oon kevään aikana tehnyt töitä. Yli 250 tuntia oli yhden kuukauden ajan ennätys, joten senkään puolesta en ole tietsikan ääreen kerinnyt.

Koska töitä on takana todella paljon, on rahaakin tullut mukavasti ja sen myötä oon suoraan sanottuna törsännyt kuin mielipuoli. Mitäs sitä kieltämään tosiasiaa. Seuraavaksi vähän sneak peakia siitä, mitä oon hankkinut:

 Longchamp toiskätisesti.

 Kuva ei näköjään suostunut kääntymään, mutta siis Rimmelin, Goshin ja We Caren luomivärejä.

 Korallin värisiä vaatteita. Innostus kyseiseen väriin ei ole laantunut vieläkään.

 Tuhlasin pienen omaisuuden Anttilan kosmetiikkapäivillä (osta 3 maksa 2 etc.) ja ostin tuolloin niin tarpeellista kuin ei-ihan-niin-välttämätöntä. Guess Jelissa -sarjan box ja satchel. Toinen Fashionstoresta ja toinen huuto.netistä. Ihania laukkuja!

 Toiskätisesti ostettu Guess. Tämän mallin nimeä en edes tiedä, mutta ei sen väliä kun väri on noin herkku.

 Longchampin pikkulaukku - toiskätisesti tämäkin.

 Juicy Couturen laukku, joka on tällä hetkellä käytössä. Imee sisuksiinsa kaiken, vaikka koko ei ulkonäöllisesti päätä huimaa.

 Guess Leonie. Vai Leona? Something like that.

 Guess Jacko. Toiskätisesti hankittu, mutta on kuin pakasta vedetty.

Dermosilin tuotteita tuli tilattua myös aimo läjä. Vaniljan tuoksuiseen rasvaan ja vadelmakuorintageeliin ei vain voi kyllästyä.


Yllättävää, että iso osa shoppailuista koskee laukkuja... Tai kosmetiikkaa. Vaatteitakin oon nyt ostellut uudella innolla, paino on tippunut sitten helmikuun (= työpaikan vaihto ja työmatkapyöräilyn aloittaminen) 18 kg. Hyvä minä!! \o/  Rintsikoita on pakko ostaa uusia, kun keväällä meni hermo koko ajan aukeaviin rintaliiveihin. Kului pienoinen tovi, ennen kuin tajusin, että liiveissä on liian iso ympärysmitta. Kun oon laihtunut niin hakaset ei pienimmilläänkään ole mulle sopivan kokoiset. En valita siltikään. :)

Rebekka kasvaa kauhealla tohinalla, se täyttää kuulkaas ystävät hyvät jo kuukauden päästä vuoden! Voitteko kuvitella?? Minä en. :)


Nyt mulla on kuukauden verran ollut Mantakin hoidossa. Äiti leikattiin ja sille kun tuli alavatsaan 40cm pitkä haava niin se ei ole saanut nostaa mitään painavaa (koiran vetäminen/riuhtaisu vastaa enemmän kuin painavaa) eikä me haluttu riskeerata sitä, että Manta hyppää äitiä vasten ja osuu tassuillaan äitiä vatsaan. Plus vielä sekin, ettei äiti ole pystynyt kunnolla liikkumaan niin ei ole ollut koiralle mielekästä, ettei se pääse yli kuukauteen kotipihaa kauemmaksi.

Äidille annettiin ensin kuukausi sairaslomaa, mutta sitä jouduttiin venyttämään viikolla, kun toipuminen ei ole edennyt toivotulla tavalla... :( Manta jää kuitenkin tämän tulevan viikonlopun jälkeen äidille ja meillä alkaa Rebekan kanssa taas arki kaksistaan. Suloinen Manta on kyllä ollut ja siinähän se on mennyt kuin Rebekkakin... Ne on itse asiassa olleet kuin paita ja peppu, etten tiedä miten Rebekka osaa olla kotona ilman mammaansa.


Näkymä on monena iltana ollut tällainen. Manta siis vasemmalla ja Rebekka oikealla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)