20.6.2011

Muu muu!

Kauan siitä haaveilin, mutta tässä jokunen aika takaperin haaveeni toteutui. Sain kauan kaipaamani Iltavillit lehmät seinälleni loikkimaan.

Taulu on 100 cm x 130 cm. Äitini mies teki puurimoista kehikon, jonka ympärille kangas kolmen henkilön voimin pingotettiin ja laitettiin remppanitojalla reunat kiinni.

Pieniä sisustusjuttuja oon muutenkin saanut haalittua ja sitä mukaa kämppä on saanut HooCeen leiman itseensä.

 Vihreä on pop, samoin kuin retro niin tokihan ne kaksi tekijää näkyy sisustuksessa. :)

 Mietin todella kauan, millaiset kuvat haluan käsipyyhkeille veskiin. Päädyin liekkikirjaimiin ja Star Warsiin ja mielestäni toimii! :)

 Peilikaapin tieltä väistynyt wc:n peili sai tv-tasolta uuden duunin Iittalanurkkauksesta. :) Tv-taso ja kirjahylly odottavat maalia. Äitin mies teki noi hyllyt mulle keväällä ja silloin ei voinut maalata kun oli niin kylmää, ettei ollut inhimillistä pitää parvekkeen ovea auki ja nyt en oo vain saanut aikaiseksi. Laitan kyllä kuvia lopputuloksesta. Toisen maalaan toisella värillä ja toisen toisella, ja ne eivät tule olemaan mitään valkoisia tai ruskeita vaan ihan jättepirtsakoita (ei kuitenkaan vihreitä, liika on liikaa mullekin).

 Tämän hetkiset verhot. Tuossa on siis kolme noita aitoja 70-luvun retroverhoja ja yksi uusi Vallilan kuvioverho.

 WC-kyltti on vain yksinkertaisesti paras koskaan. :D Enkelin Eväspussista.

 Kello on vanha (Ikeasta), mutta kyltti on uusi ja vaikka itse sanonkin, kuvaa juuri minua täydellisesti. :) Suunnittelen noiden alapuolelle valkoista naulakkoa, johon ripustaisin ainakin osan kaulakoruista ja helmistä.

Tämä killuu makkarin ovessa. Uusvanha maalaisromantiikka ei pelkiltään ole ihan omaa tyyliäni, mutta pienet merkit, kyltit ja sen sellaiset kyllä uppoavat joukkoon somaan. :)

Miellyttikö mikään teitä??

1 kommentti:

  1. Toi lehmätaulu on kyllä ihan huippu!!
    Iittalanurkkaus toimii varmasti talvella =)

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)