26.7.2011

Clutchmaniac

Minuun on iskenyt pahimmanlaatuinen clutchkärpänen. Kauniin laukun nähdessäni mietin tilaisuuksia, joissa voisin laukkua käyttää ja asuja, joihin laukun voisin yhdistää. Ihan kuin koskaan ehtisin käydä missään tai vastaavasti jos käyn jossain, otan mukaani aina saman laukun - jonkun ikivanhan räiskäleen. Puhumattakaan, etten vielä vuosi sitten olisi clutch-mallisiin laukkuihin luonut silmäystäkään. Niin se maku muuttuu.

 Vihreä laukku River Island, musta/leopardikuvainen Ril's ja korallin värinen Marimekko (Marin uudet laukut).
 Ril's sisältä päin. Läpän alla on vielä tuollainen klipsujuttu. Laukun koko ei päätä huimaa, mutta alapäin pyöristyvä muoto mahdollistaa ottamaan mukaansa ihan normaalit iltalaukkutarvikkeet (puhelin, pankkikortti, henkkarit, huulikiilto, puuteri, avaimet).
 River Island ei pahemmin tavaraa sisäänsä ime, tai ei ainakaan yhtään ylimääräistä, mutta onneksi laukku on sen verran leveä, että peruskamppeet mahtuu.
 Marimekon laukku sitten taas on varsinainen tilaihme, sinne saa laitettua vaikka kuinka paljon tavaraa sisälle ja kun läpän alla on vielä kunnollinen vetoketjusuljenta, niin ei tarvitse pelätä tavaroiden hukkumista. Sitä vastoin pelkään ihan mielettömästi laukun likaantumista. Tuollainen kangasmatsku (kanvaasi?) imee kyllä likaa, että ihan basic baarireissulle tätä ei uskalla ottaa. Mutta kokonsa puolesta tämä menee vaikka ihan shoppailureissulle. :)

Lompakot on saanu mut valtaansa clutchien ohella ja kun Hello Kitty -lompakko alkoi pahasti rispaantumaan kulmistaan, päätin ostaa uuden ja tällä kertaa sen piti olla mieluiten nahkaa. Ostinkin uuden lompakon... Kertaa kolme.
 Keltainen Marimekko (nahkaa, Marin uudet laukut -mallistoa), korallinen värinen Diesel ja sininen velourmatskua oleva Juicy Couture.

Kuten huomaatte, korallin aika ei ole vieläkään ohitse. :)

2 kommenttia:

  1. Jos et tarvitse enää tuota marimekon clutchia niin minä voin kyllä ostaa sen:)

    VastaaPoista
  2. Sori erika, en ole valmis luopumaan siitä vaikka käyttökertoja ei ole pahemmin tullutkaan. :)

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)