9.7.2011

Tankomarkkinoiden parasta antia

Lähtötilanne: minä olen baaritiskin takana myymässä ja asiakas tietysti tiskin toisella puolella.


Minä: Hei, mitäs ottaisit?
Asiakas: Haluan Otson.
M: Ihanko napsuna (näytän snapsilasia)?
A: Eiku haluan Otsopaukun.
M: Mitäs sitten laitettaisiin sinne Otson joukkoon?
A: (katsoo minua kummastuneena) Haluan Otson.
M: Nii'in, napsuna vai paukkuna?
A: (puhuu jo välillä kossustakin ja katsoo minua todella alentuvasti ja mumisee jotain Otsopaukusta) Miten tämä nyt voi olla näin vaikeaa, pyydä tuo toinen baarimikko paikalle.

Mjoo... Kumpikohan nyt ei ymmärtänyt ja ketä?

Lisäksi hotellimme tanssiravintolassa eräs pariskunta syytti ravintolahenkilökuntaa puolillaan olevien lasiensa viemisestä. Eivätkä tietenkään voineet käsittää, kun selitin että henkilökunta ei vie sellaisia laseja pois, joissa on vielä jotain. Ja sellainenhan ei tietenkään ole mahdollista, että joku muu yli kolmestasadasta asiakkaasta olisi voinut lasin erehdyksissään tai tahallaan viedä. Eikä sekään mennyt jakeluun, kun kerroin, että ihan omalla vastuullaan asiakkaat lasinsa jättää milloin minnekin lähtiessään tupakalle/tanssimaan/minne lie. Vaikka se lasi olisi tiskillä, ei baarimikolla ole aikaa vahtia niitä. Mutta kun ei, tahallaan vaan kiusaavat viattomia asiakkaita ja vievät lasit, että asiakkaat joutuisivat ostamaan lisää. Näin juuri.

Eräs hotelliasiakas meinasi polttaa keskiviikkona päreensä soittaessaan hotelliin (oli tulossa perjantaina majoittumaan) ja kuullessaan, ettei hotelli voi taata pysäköintipaikkaa omalta parkkipaikaltaan. "Mitä vittua se sellainen on, että maksetaan huoneesta aivan törkeä hinta ja sitten ei saa edes parkkipaikkaa kuin 10 kilometrin päästä?".
Niin.
Kun meillä on täällä tällainen tapahtuma kuin Tangomarkkinat; yksi Suomen suurimmista kesätapahtumista ja kaupungin väkiluku tuplaantuu yhden viikonlopun ajaksi niin onko ihmekään jos paitsi hotellin parkkipaikka on täynnä niin lisäksi koko kaupunki on täynnä autoja? Tulkaa junalla tai vielä parempaa: pysykää kotona! Ja mitä tulee tähän hintaan, niin en itsekään ikinä maksaisi hotellista 180 euroa per vuorokausi jossain Seinäjoella. Miettikään nyt hyvät ihmiset, sillä hinnalla pääsee viikoksi ulkomaille mitä te laitatte näihin kekkereihin.

Varmaan kuultaa läpi, että oon aivan kypsä näihin bileisiin. Ja siis kaikkiin bileisiin Seinäjoella. Joka viikonloppu on jotain ja kesän aikana vakiona kolme isompaa massatapahtumaa (Provinssi, Tangomarkkinat ja Vauhtiajot) niin siinä on jo aivan liikaa. Seinäjoen huonojen puolien ehdoton ykkönen. Onneksi nää paskimmat ja kamalimmat kekkerit loppuu huomenna.

1 kommentti:

  1. Eipä tullu yhtään ikävä töihin.
    Oikeen paljon jaksuja!!!

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)