3.9.2011

Isoveli valvoo

Oikeesti en oo katsonut vilaustakaan tämän vuoden BB:stä, otsikko kuvaa yötyöläisen elämää. Rebekan kanssa paiskitaan täällä hiki hatussa hommia. :D Not! Mutta pakko vaan on valvoa, se käy jo työstä sinänsä. Tai siis Rebekan ei oo pakko valvoa, vauvakoirat saa kyllä koisia työaikana. :)


Eväänä ja piristysruiskeena mulla on kokista, Duactia, antibiootteja, uusi kalenteri johon pitää päivittää yhtä sun toista ja vanha kalenteri, josta niitä asioita päivitetään. Molemmat on siis käytössä, muumikalenteri vain kulkee tästä eteenpäin aina käsilaukussa mukana. Siihen kirjaan työvuorot ja muut menot ja isompaan kalenteriin sitten ajatuksia ja tapahtumia muuten vaan. Liian monta kertaa sattunut niin, että työvuorolista ei oo mukana kun pitäisi ja muutenkin, niin pieneen tilaan ei viitsi sutata moneen kertaan kaikkea.

Duact ja antibiootit auttaa flunssaan, tukkoisuuteen ja poskiontelotulehdukseen. Sain stressinpurkuflunssan rankan työrupeaman päätteeksi.Tällainen kareri mulla on täällä seurana. Rakas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)