25.9.2011

Moviemaniac

Nyt kun mulla on enemmän vapaa-aikaa kuin ennen, käytän sen todella tehokkaasti telkun ääressä. Kesällä ostin Criminal Mindsin 4. ja 5. kausien boxit (1-3 on jo) ja katoin ne. Ja mitä tein, kun niistä loppui katottava? Aloitin ykköskaudesta alusta ja katoin kolmosen loppuun saakka.Sen jälkeen katsoin Twilightin kaikki tähän mennessä ilmestyneet leffat (ensin piti vain ostaa toka ja kolmas leffa)...


Sitten katsoin Sydän toivoa täynnä -sarjan kokonaisuudessaan. Ja nyt mietin, että mitäs seuraavaksi. Puhtaat valkeat lakanat alusta loppuun? Pirates of the Caribbean? Spider Manit? Jotain kuitenkin, mitä saa seurata pitkään.. Ai niin, ostinhan mä jo Sinkkuelämää ekan kauden ja katsoin senkin, että olisko se sitten se seuraava pahe?

Ei. Vaan pistin tilaukseen jotain parempaa. Kaunareiden boxin, jossa on sarjan ihan ekoja jaksoja! :D Oon joskus katsonut YouTubesta pari ihan ekaa jaksoa, kun Brooke on teini ja Eric yhtä tummahiuksinen Ridgen kanssa. Toi on jotain niin nostalgista, etten koe edes häpeää maksaessani tuosta boxista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)