21.10.2011

Sy... Syk... Syksy on täällä...

Syksyssä on paljon hyviä ja ihania puolia, kuten:

- kynttilät. Nyt saa ihan luvan kanssa polttaa vaikka molemmista päistä. :)

- Viileät ilmat. Ei kylmät, vaan viileät. Inhosin kesän kuumuutta!
- Pimeys. Mä oon selkeästi pimeän puolen lapsi, koska tykkään kun ulkona on ihan sysipimeää. Ja plus, kivempi mennä yövuoron jälkeen aamulla nukkumaan, kun on vielä kuin yö.
- Syysvalot. Jouluvalot on asia erikseen, mutta yleensä virittelen näin syksyllä jotkut valot johonkin nurkkaan maljakkoon tai kiemurtelemaan pitkin kirjahyllyä tms. Nyt on vielä ihanampaa, kun saan laittaa valoja omaan kämppään. Ja on mulla sitten jouluvaloillekin jo kovat suunnitelmat. Ja niitä tulee olemaan PALJON!
- Kirjat. Kirjojen lukeminen ei tunnu kesällä oikein miltään, kun sisällä ei ole kiva kykkiä (jos pihalla hyvä ilma) ja pihalla lukeminen tuottaa tuskaa kuumuuden takia. Ihana kääriytyä vilttiin sohvan nurkkaan ja antaa tajunnan ja mielikuvituksen viedä.
- Sisäurheilu. Voi hyvällä omatunnolla mennä uimahalliin uimaan sen 1,5km kun takaraivossa ei jyskytä "kuka hullu menee keskellä kesää uimahalliin??" -ajatus. Besides, ainakin Seinäjoelle uimahalli on pitkän ajan kesästä kiinni. Mälsää.
- Lätkä. No niin, ei tarvitse perusteluja.
- Elokuvat. Sama kuin kirjojen kanssa. Ja syksyllä eetteriin tulevat leffat tuntuu olevan aina jotenkin parempia. Oscar-paineita kenties? :)
- Koiralla paremmat oltavat. Tää on majorhumangous asia. Liian kuuma = koiralla ei kivaa. Nyt on sopiva ilma lenkkeillä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Eikä mitä tahansa lenkkeilyä vaan pyöräilyä. Silloin pitää olla hyvä ja happirikas ilma, että jaksaa vetää pitkän juoksulenkin pyörän rinnalla.

Siinä nyt jotain... :) Onko muita syksyn diggaajia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)