25.11.2011

Vagabond -korkkarit

Vähän hullua hehkuttaa marraskuussa kesäkenkiä, mutta eihän me sellaisesta faktasta välitetä, eihän?

Bongasin joitain aikoja sitten huuto.netissä suloisimmat korkkarit ever! Vagabondin nahkaiset (in and out) ja vieläpä korallin oranssit (sehän on ihan virallinen väri, eikös juu?) korkkarit suloisilla remmeillä ja palloaukoilla. Suljin silmäni, rukoilin koon olevan hyvä ja klikkasin kengät itselleni. Ja kun kengät tuli perille (mainittakoon, että ihan omassa laatikossaan + + +), ne ylitti odotukseni monin verroin. Koko on just eikä melkein, korko on riittävän matala, että vaikka näissä ei platoa ole, niin päkiän marssivamma ei ala vihoittelemaan. Ja siis kaikin puolin nämä oli just kuin olis sukat vetäny jalkaan. Ihanan naiselliset ja juhlavat, mutta silti arkikäyttöönkin istuvat sopivien vaatteiden kanssa.. Ens kesäksi pitää vaan hommata niitä sopivia arkivaatteita, hahaa. :)Sitten, juju jota en tajunnut ilmoituksessa eikä myyjä siitä mitään maininnut... Näitä ei tarvitse työn ja tuskan kanssa laitella kiinni (solki, jonka piikki ei koskaan osu reikään, mrrr), koska näissä on tuollaiset pikasoljet!
Tässä näyttää ihan normaalilta...
...mutta kun remmille antaa vähän löysää, huomaa jutun juonen. Remmejä saa kyllä säädettyä, mutta kunhan ne saa kohilleen, on loppuelämän ajan remmien kiinni laittaminen ihanan helppoa. :D
En tiedä yksiäkään muita kenkiä, joissa olis vastaava solki. Miksen tiedä? Maailman fiksuin keksintö ja silti täällä peräpohjolassa pitää vattamakkarat kurtussa ja limittäin, ähisten ja puhisten naama punaisena yrittää tunkea "sitä" "sinne". Ei kivaa!


Ens kesän lempparikengät ovat löytyneet! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)