8.12.2011

Dress of my dream

Linnan juhlia en jaksanut niinkään intensiivisesti seurata ala-arvoisen huonon selostuksen vuoksi. Katsoin myös jonkun aikaa FST:ltä, mutta kun ruotsi nyt vaan kuulostaa (mielestäni) niin rumalta, niin anti olla sitten. Katselin tärppikohtia sieltä täältä ja päätin, että näkeehän sitä pukuloistoa koko viikon lehdistä ja netistä.

Sen hetken, mitä juhlia katselin, mietiskelin samalla, että millaisen puvun itselleni haluaisin. Ylioppilaspukuni on todella hieno korsettimaisen yläosan, hulmuavan helmansa, juhlavan materiaalin ja värinsä kanssa ja se kävisi koska tahansa noihin kekkereihin... Paitsi, että se on kokoa, johon tuskin tuun enää koskaan mahtumaan. :) Huuh, löysin jopa kuvan puvusta Facebookin syövereistä. Ai että kun mä oon pikkulikka vielä tuossa... :)


Työmatkan varrella on morsiuspukuliike ja näyteikkunalla on myös iltapukuja. Ensin iskin silmäni yhteen ja sitten sen pirulaisen viereen tuli toinen aivan älyttömän kaunis puku. Ja toisen niistä olisin valinnut, jos olisin saanut kutsun Tarjaa moikkaamaan. Otin tässä joku yö kotimatkalla kuvia, joten laatu on mitä on..

Ekaksi puku, jonka huomasin vasta tokana... Ja oikeastaan vain tuon värin vuoksi, persikkainen kausi kun ei ole vieläkään poistunut elämästäni. :) Mallikin kyllä on kaunis, mutta ei ehkä mun kropalle paras mahdollinen.
Mutta sitten puku, joka on mun mielestä vaan todella kaunis kaikessa överimäisyydessään. Tuossa on toisaalta liikaa kaikkea; kultaista kimalletta, mustaa ja fuksiaa ja fuksiassa vieläpä printtiä, mutta silti tässä jokin vetoaa. Ja jos koskaan menisin naimisiin (tuskin menen, ainakaan tässä elämässä), niin tämän mallisen häämekon haluaisin... Riittävän leveä helma, ja tuo levenee juuri eikä melkein oikeasta kohdasta, eli ei korostaisi päärynävartalon lanteita yhtään. Sydämen muotoinen yläosa on myös kaunis ja ajaton.
Kauniita vai kauheita? Ja mitäs te piditte Linnan juhlien selostajista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)