15.12.2011

Drool! :P'

Tässä yövuoron hiljaisina tunteina on aikaa surffata esmes (siis, esimerkiksi) nettikaupoissa ja katsella erilaisia laukkuja ja asusteita. Vaatteitakin pitäisi katsoa, kun rupee käyttövaatteet olemaan aikas minimissä ja nekin vähät huonokuntoisia... Mutta kun vaatteet ei vaan kiinnosta, laukut vain. :D

Seuraavaksi kuolaavan HooCeen "mähaluun" -laukut. Varoituksen sana: näitä on sitten rutosti!!

Net-A-Porter


Alexander Wang (700 €). Oijoijoi, leopardikuvainen ja hauskan mallinen laukku, ihana!
EDIT// Shopbopilla tää maksaa 614 €. Wou, mikä hintaero.Chloé (1600 €). Rumankaunis and that's all I have to say.Chloè (300 €). Mintunvihreää!

Diane von Furstenberg (580 €). Tää on todella kauniin mallinen ja värit sointuu erittäin hyvin yhteen. Ja hapsukoriste on niin söpis... Hmmm...

Marc by Marc Jacobs (485 €). No mutku se on neonkeltainen... :)

Miu Miu (1100 €). Jos tämän vuoden työkuviot onnistuu siten, kuin suunnittelen, tämä on erittäin vahva ehdokas uudeksi design -laukuksi. Esteenä onkin sitten se, oonko valmis satsaamaan yli tonnin laukkuun.

Proenza Schouler (1610 €). Tämän puolesta voisin melkein myydä vaikka äitini.
Äidin onneksi vain melkein. :)


Marc by Marc Jacobs (155,88 €). Tää on niin mun tuleva lompakko! Jos näitä siis saa vielä, kun mun massitilanne helpottuu. :)

Cambridge Satchel (122 €). Näitä oon kuolannut myös Asoksella. Vanhanaikainen koululaukku modernisoituna neonväreillä, got to luv it!

Marc by Marc Jacobs (116 €). Ma tahto snorkla snorkla!

Juicy Couture (195 €). Tähän mä rakastuin samalla nopeudella kuin Proenza Schoulerin yksilöön. Tästä hyvästä voisin myydä... Noh, en ihan äitiäni, mutta vaikkapa Rebekan. Halavalla lähtis. :D

Asos

ASOS (100,88 €). Erikoiset väri-ihanteet part. miljoona. Tää on vaan niin erikoisen kaunis.

Cambridge Satchel (188,30 €). Ja jotta mentäis aivan ääripäästä toiseen, niin ai caramba miten ihana nude!

Cambridge Satchel (161,40 €). Metallinhohtopinkki ei voi mennä mönkään. Mulla taitaa muuten olla joku "the thing" näitä sätseleitä kohtaan, vai mitäpä luulet? :)


Zatchels (164 €). Doddih, tästä hyvästä myynkin sitten kaiken mitä jää äitin ja Rebekan jälkeen jäljelle. :D

Suzy Smith (106 € - alessa 44,39 €). Ai vitsit, tää on tosi kaunis. Harmi vaan kun ei ole aitoa nahkaa... Tiedä sit, tuntuuko kuinka kovalta keinonahalta. Tämän voisin ihan oikeastikin ostaa.


ASOS (60,53 € - alessa 24,21 €). Pakko oli ottaa tuo naikkonen kuvaan mukaan, että clutchin koko välittyy kaikelle kansalle. IHANA! Pirteän värinen, kainaloon sopiva, syö kaiken ja on halapa. Mitä sitä muuta voisi laukultaan toivoa?

Että jos mulla nyt olis ylimääräistä pätäkkää sellaiset... *laskee, ynnää, numeroi* vajaat 8000 euroa, niin ostaisin kaikki nää. :D Paree olis nyt tulla joulukalenteriarvasta päävoitto tai edes se viis tonttua, joka on vaan parin kuusen päässä.

Mut jos rehellisiä ollaan, niin kaksi alimmaista voisin ostaa tällä hetkellä ja sitten kausituotteista tuon Juicyn repun ja Marcin lompakon. Miu Miun klassikon tuun varmasti omistamaan jossain vaiheessa, mut siihen voi mennä vuosia jos tulevaisuuden työkuviot jumittaa... Harmi, kun en tiedä Alexander Wangista oikein mitään, niin en tiedä onko tuo leopardikuvainen laukku joku kausimalli vai pitkään tuotannossa pysyvä. On meinaan todella käytännöllisen näköinen, sen ostaisin varmaan näistä ihan ekana...

Muutenhan nuo sätselit on vaan kauniita, mut ei oikein mun tyylisiä. Kukaan ei varmasti jaksa katsella yhtä paljon laukkujen kuvia, kuin mitä minä jaksan, mutta onpahan tässä nyt sitten kuvasarja, mitä tulla katselemaan kun kaamosmasennus (tai ärrrrrsytys) puskee pintaan. Ihanaa, kun laukkujen värit on nykyään muutakin kuin musta ja ruskean eri sävyt. :)

Löytyikö lempparia?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)