15.12.2011

Joulukortittaa

Muistakaahan, että tänään torstaina on klo 24 asti laittaa "se" punainen kuori postiin, joka vie kortit perille jouluun mennessä halvoilla merkeillä!

Itse innostuin vielä tilaamaan Ifolorilta viime tipassa (aikaa oli nimittäin keskiviikkoon 24 asti ja tein tilauksen klo 23:20) Rebekan kuvalla joulukortteja. Mustaa maata vasten tai vesisateessa ei oo oikein ollut inspistä kuvata koiraa tarkoituksenaan saada niin hyvä kuva, että sen kelpuuttaisi lähettämään tutuille ja sukulaisille (lauserakenne meni nyt aivan metikköön, mutta en jaksa nyt piitata)...

Keksin päivällä mielestäni hyvän idean ja muistin pitkästä aikaa, että kamerallahan saa myös mustavalkoisia kuvia. :) Otin ensin parvekkeella kuvia siinä kun Rebekka tiiraili kadulla kulkevia ihmisiä.. Sitten jalostin ideaa vielä lisää ja päädyin pienen itsekeskeisen väittelyn jälkeen laittamaan joulukorttiin kuvan, jossa Rebekka on selkä kameraan päin. Väittely tuli siitä, että toinen puoli minusta oli sitä mieltä, ettei persekuvia voi lähettää sukulaisille ja että kuva on tylsä kun siinä koira kuvattuna takaapäin, mutta onneksi toinen puoleni voitti, koska loppujen lopuksi kortista tuli (mielestäni) todella hauska.

Valitsin yllä olevan kuvan, jossa Rebekka katsoo parvekkeen ovesta ulos; sijoitin sen kauniiseen pohjaan ja kirjoitin tekstin: "Koska joulupukki tulee?" ikään kuin se olisi Rebekan sanomana ja alle "Iloista Joulua toivottaa M**** & Rebekka". Laitan kuvaa sitten, kun valmiit kortit saapuu. Ja kun tuosta tuli noin hyvä, ei haittaa yhtään, etten ehdi lähettää niitä halvoilla merkeillä. Hyvää kannattaa odottaa! Ja odottakaahan vaan sukulaiset ja kylän miehet, täältä tulee tänä vuonna hauska joulukortti silkan koiran pärstäkuvan sijaan.

En ikinä saisi Rebekkaa pysymään paikallaan missään sommitelmassa, enkä kyllä osaisi mitään kaunista sommitelmaa tehdäkään. Nyt otin kuvan vain siitä tapahtumasta, mitä Rebekka tekee muutenkin 6 tuntia päivässä. :)

Nyt haisee omakehu tosi vahvasti, mutta ei haittaa yhtään! :D

2 kommenttia:

  1. Hello friend! Thank you for stopping by my page! Your boxer is beautiful. And she has a tail! :O It looks like you are as crazy about your boxer as I am. :)

    VastaaPoista
  2. Thank you, Amber! Oh and I forgot that there's a difference between our boxers. It's nowadays (since 1996) forbidden to abridge tails here in Finland (and many other countries in Europe) so here boxers, rottweilers and dobermanns have their tails wiggling. :D

    And you are absolutely right, I love that girl more than anything. And my hole family is crazy about those dogs; my mother have two, sister have one and other sister two. :)

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)