12.1.2012

Ril's uutuudet

Ril's on merkkinä nostanut suosiotaan mun silmissä melkoisesti viimeisen puolen vuoden aikana. Merkin laukut ja lompakot on upeita, ajattomia ja silti niistä löytyy aina jokin kiva juju. Eikä merkin kengät tai vaatteetkaan mitään rumia ole, mutta ei vaan ehkä mun tyylisiä. Ja, kuten oon ennemminkin sanonut, maksan mieluusti laukusta 100 euroa, mutta puseroon en viitsisi laittaa edes 40 euroa. Makuasioita. :)

Seuraava kuvaus on poimittu Ril'sin sivuilta:

"Ril's is a total clothing concept for a modern woman. The collection includes coordinated collections for both everyday use and celebration. The collection emphasizes timeless elegance, clear lines and modern thinking. The collection has merited several design prizes during its existence.

Modern, high-quality products for modern women who appreciate timeless elegance and good price - quality relationship. Well fitting and easy care, comfortable to use and nice to wear."

Mun uusimmat tuotteet on laukkuja, surprise surprise, Aleksi13:sta.

 Harmaa nahkainen clutch on himottanut liikkeen hyllyllä jo pitkään, ja kun sen sai 20 eurolla omakseen, niin kauppa oli sinetöity. Toisaalta tuo on vähän epäkäytännöllinen, kun ei ole vetoketjusuljentaa, vaan vain nuo magneettinapit, mutta esim. syömään mennessä tosi hyvä... Tarkoitan, että sellaisessa tilanteessa, missä ei nautita hirveästi kuningas alkoholia ja törttöillä kännipäissään siten, että laukku on ympäri ämpäri pitkin kylää.


 Tää on I-H-A-N-A! Tätäkin kuolasin kauan ja kun hinta laski 99 eurosta noin 70 euroon niin se oli menoa se. Nahkaa siis ja voi käyttää olkalaukkuna tai isona clutchina. Oli muuten mulla joulupäivänä hippaloimassa mukana ja toimi erinomaisesti. Monta lokeroa, joten meikit yms. saa yhteen paikkaan, kukkaron ja kännykän toiseen ja sitten ne tärkeimmät tavarat, joita ei tarvi kuin kerran illan aikana (narikkalappu ja avaimet) kolmanteen. Röyhelöreunus on myös nahkaa ja kerrassaan herttainen. :)

Laukussa on siis kolme taskua. Takana ulkopuolella yksi. Sitten kun tuon läpän avaa niin yläreunassa (tuossa, mistä pidän kiinni) vetoketjutasku ja läpän alla (puolessa välissä neppareita näkyy raja) on toinen iso vetoketjutasku, jossa sitten on vielä ne normaalit laukun sisätaskut: vetskari, kännykkä jne.


Nyt oon ihan hulluna keräämässä laukkuja myyntiin, ja oonkin jo toistakymmentä tuotetta listannut huuto.nettiin, mm. Longchampia, Tiger of Swedeniä, Guessia jne. Toivottavasti mahdollisimman paljon menis tavaraa kiertoon, että mä saisin tilaa nurkkiin seuraaville ihanuuksille, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)