10.1.2012

This ONE makes me HAPPY and something GREEN

Vihreä on suvereenisti mun lempiväri. Väliaikaisia ihastuksia tulee ja menee tai joku väri voi pysyä vihreän rinnalla kauankin (*kröhöm* koralli), mutta vihreä ei oo poissa muodista koskaan. Eikä oo väliä, mikä vihreä, mutta yleensä lime tai ihan puhtaan kirkkaan vihreä iskee parhaiten. En tiedä, mikä vihreässä sytyttää... On sytyttänyt aina, vihreä on ollut mun lempiväri ihan pienestä kakarasta saakka. Tällä hetkellä kotona on vihreää joka paikassa; makkarin lehmätaulussa, tyynyissä, verhoissa, päiväpeitossa, valokuvakehyksissä, kukissa (haahaahaa! :D), pipoissa, huiveissa, sukissa, puseroissa, keittiövälineissä etc. etc. Matotkin olis vihreät, jos voisin sellaisia lattialla pitää (nimim. eilen 20 min poissa kotoa ja sillä aikaa oli kustu ja paskottu).

Tässä kuitenkin muutama uusin vihreä juttu.

Loppusyksystä hankkimani Acer Aspire One Happy ja mätsäävä hiiri piristää päivää kuin päivää. Acer on 10" miniläppäri, tosi kätsy kantaa työpaikalle, kirjastoon ja joka paikkaan muuallekin. Vähän pohdin lilan ja tämän välillä, mutta onneksi valitsin veheriääsen.


Kalenteria pitää olla joka vuosi joka lähtöön. Nyt on seinäkalenteri, työvuorokalenteri ja sitten tämä "juoru/päiväkirjakalenteri". Ihana kuosi! Siitä en vaan tykkää, kun tässä ei oo kumilenksua kansien ympärillä... Viime vuosina oon tottunu sellaiseen, mut kun vaihtoehtona oli vihreä ilman kumilenksua ja tylsä ruutukuvioinen ruskea kumilenksulla niin tämä voitti.


Uuden kalenterin koristelu on yks alkuvuoden parhaita juttuja. Tärkeimmät päivät, kuten reissut, synttärit, lomat, kirjataan vähän spessummin ja aina Stabilon tusseilla. Kuulakärkikynää ei tässä kalenterissa tunneta... Niin ja tarrat sekä netistä printatut kuvat täyttää kalenteria melkein enemmän kuin mitä jää tyhjää tilaa. :)


Ostin joulun jälkeen himoitsemani vihreät jouluvalot alennuksesta -50%. Näistä vaan ei tullut jouluvaloja vaan jokasäänvalot, laitoin ne mun vihreään aaltomaljakkoon ja aion rohkeasti pitää näitä tuikkuja päällä vaikka vielä toukokuussa, jos siltä tuntuu. :)Mikä on teidän lempiväri?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)