14.2.2012

Jos tänään on Ystävänpäivä...

...niin onko huomenna sitten Ystävättömyyspäivä? :) Liisa Ihmemaassa -tarinan läpikäyneet tietävät, mistä puhun.


Oli ihanaa käydä sunnuntaina äitiä ja koiria moikkaamassa. Mäkin näin nyt uusimman tulokkaan, Lisbethin, ekaa kertaa sitten pitkääääään aikaan. Voi vitsit kun se oli kasvanu! Hassua ajatella, että äitillä on nyt kaks lyttynokkaista tuhisijaa kotona.. Mutta onneksi on, yksin asuva nainen omakotitalossa ei jää tarkkasilmäisiltä voroilta huomaamatta. Manta ainakin on sellainen, että jos joku sisälle pääsee niin ulos ei sitten enää olekaan mitään asiaa. :) Ja Manta varmaan koulii Lissusta hyvän vahtikoiran. Kyllä äitin kelpaa!


Itse en lähettänyt ainuttakaan postikorttia kenellekään... Jotensakin on koko Ystävänpäivä mennyt ihan ohi kiireiden keskellä. Niin, mähän olen nyt siis talvilomalla. Mukamas. Siivousduuni toki rullaa koko ajan, mutta lisäksi teen leipätyössä parhaillaan 8 tunnin iltavuoroa ja huomenna ensin 4 tuntia päivällä ja sit 9 tuntia yövuorossa... Niin ja perjantaina sekä lauantaina tarjoilen krouvissa kaljaa janoisille. Että kaiken kaikkiaan taas melkein 50-tuntinen työviikko, huhheijaa. :D Mut en mä siis valita, oon jo niin tottunut näihin lomien "palamiseen", että ihan tuttua kauraa. Hyvä vaan kun töitä piisaa. Lomailen sit kesällä paremmin ja kesälomia mä enemmän odotankin.


Muistattekos muuten, kun kerroin ihastuksestani tässä aika kauan sitten takaperin...? Pitäis taas varata aikaa hänen pakeilleen, enkä tiedä mitä siitäkin taas tulee... Noh, voin vain sanoa, että ihastus ei kaiketi ole laantunut minnekään, vaikka oon pitänyt tietoista "taukoa" melkein puoli vuotta. Toivottavasti hän olis löytänyt jonkun kivan tyttelin itelleen, niin siihen laantuis mun ihastukseni - tai ainakin terävin kärki siitä tunteesta.

Voi onnea teille, joilla mies (tai nainen) on jo kainalossa. En kestä enää ainuttakaan "sulla on vielä aikaa" -kommenttia... Niin, onhan tässä aikaa vaikka koko loppuelämä, mutta mukavampi olis löytää kumppani ennen kuin täyttää 30 kuin että ennen kuin täyttää 60. En tiedä ylipäätään, mistä nää pesänrakentamisvietit on taas nousseet ilmoille, mut ihme kai se olis jos mitään ei mielessä tapahtuis kun saman ikäiset tutut ja kaverit pariutuu, menee naimisiin, perustaa perheen. Lapsia en tosin halua edelleenkään, mutta jotain muuta sitten. Aina vaan ei saa sitä, mitä haluaa, mutta onneksi haaveilla saa juuri siitä mistä haluaa. :)


Muistakaahan sitten, että ystäviä ollaan 365 päivää vuodesta ja rakasta ihmistä voi muistaa muulloinkin kuin vaan 14.02., eikös juu? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)