10.2.2012

What's up doc?

Mitä kuuluu? En ole ehtinyt päivitellä kuulumisia nyt hetkeen, kun oon mennyt kuin tuulispää paikasta toiseen ja nukkunut & levännyt liikenevän vapaa-ajan. Tuulispäänä vipeltämisen ohessa mulle on ehtinyt tapahtua kaiken näköistä tässä välissä. Oon mm.

- Hankkinut toisen duunipaikan. Korjaan, toisenkin. Se on ihan kevyttä siistimisduunia, pauttiarallaa 12,5 tuntia viikossa jakautuen siten, että kahtenä päivänä viis tuntia ja yhtenä päivänä 2,5 tuntia. Mä oon varmaan yks harvoista, joka tykkää siivousduunista. Mun mielestä on ihanaa siivota (jossain muualla kuin kotona), kun työn jäljen näkee heti, välineet on ammattimaiset, missään ei ole turhaa roinaa tai jos onkin niin ne saa kiertää. Jos siivousala olis yhtään arvostetumpi ja paremmin palkattu, voisin tehdä sitä ihan leipätyökseni. Nyt se menee harrastuksesta ja rentoutumismuodosta ja kerryttää mun säästötilin saldoa. On muuten jännä, kuinka katsotaan nenänvartta pitkin (tai no ei ihan noin, mutta selkeästi väheksyen), kun luullaan olevan vain siivooja, mutta appajee kun kerrot olevas päätoimisesti hotellissa töissä niin silmät kirkastuu ja nenän noukkakin laskee samalle tasolle mun nenän kanssa.

Kävelin tällä viikolla työpaikalta kotiin päin ja yhtäkkiä tuli sellainen hetki, sellainen onnellinen olotila. Hymyilytti vaan ja askel oli kevyempi kuin aikoihin. Viimeksi tuollainen "sulaminen" onnelliseen hetkeen on tapahtunut silloin, kun kävelin edellisestä siivousduunista kotia kohti... Eli voin ainakin sanoa, että tuo työ tekee onnelliseksi? :)

- Melkein hankkinut toisen koiran. Mulla oli siskon pentueesta yksi pentu hoidossa muutaman päivän ja meinasi jäädä sille tielleen, ellei siskon tuttu, joilla on mm. Rebekan isä, olisi ottanut pentua (ja ne tutut jahkas asiaa siihen malliin, että pentu ei ollu mun hyppysistä edes kovin kaukana). Pentue oli siis luovutusikäinen jo reilusti ennen joulua, mutta kaks pentua jäi siskolle käsiin... Kuulemma koirien ostaminen kokee joka vuosi joulun jälkeen inflaation.. Ja onhan se toki kivempi opettaa sisäsiistiksi huhtikuussa kuin tammikuussa -30 asteen pakkasissa. Eikä ne rahavarat oo monellakaan voimissaan joulun jälkeen... Noh, mun tarkoitus ei ollut ottaa toista bokseria, ja kun tuo meni nyt sivu suun niin rupeen kyseleen kasvattajilta pentutilannetta toisesta rodusta. :) Jos vaikka seuraavan kahden vuoden sisään olis jo Rebekalla kaveri. Voi olla jo ens kesänäkin, mutta eihän noista pentujutuista koskaan tiedä, saattaa mennä vuosiakin.


Onko hiukan suloinen?? Voih, ettei se sit muuttanutkaan meille.

Mutta arvatkaas mitä?? Äitipä otti sen toisen pennun! :D Ei siis tätä, joka mulle meinas tulla ja menikin Rebekan iskän kans samaan talouteen, mutta sit sen viimeisimmän onnettoman, jota kukaan ei huolinut (snif!). Noh, äitillä se oli pitkään hoidossa ja äiti siihen meni sitten rakastumaan ja tulevat kuulemma Mantan kanssa loistavasti toimeen. Loppu hyvin, kaikki hyvin ja jokainen kakara on myyty - vihdoin! Kyllä se vaan on koirien kasvattaminen helppoa, sen kun tehtailee pentuja ja tienaa hyvät rahat. Niinpä niin...

- Olin siskon kanssa Tampereella tuhlaamassa hotellilahjakorttia. Kierrettiin kaupoissa ja illalla syötiin ja juotiin hyvin pitkän kaavan mukaan. :) Tai no juotiin sivistyneesti, mä oon nukahtanut jo illalla klo 22:00, eli mistään bilereissusta ei ollut kyse. Kiva oli viettää siskon kanssa kahden keskistä aikaa. Äitillä oli vuorokauden ajan kivat oltavat; sen luona oli 6 bokseria (2 pentua, 2 teiniä, 1 aikuinen ja 1 vanhus), 1 cavalier (teini) ja yksi ihmislapsi (esiteini). Hyvin vaan selvis, vaikka kuulemma iltapissatuksiin meni melkein kaksi tuntia. :D Äiti on maailman paras, ei uskoisi että se sanoi ennen Rapsua, ettei koskaan enää ota koiraa. :) Ja nyt sillä on jo kaksi ihan ikiomaa koiraa!

- Varsinainen ryyppyreissu tehtiin viikko Tampereen reissun jälkeen, olin työporukan kanssa viettämässä "pikkujouluja" Vaasassa. Työpaikka maksoi majoituksen, illallisen ja lähestulkoon kaikki juomatkin. Oltiin ruokaravintolan lisäksi kolmessa eri baarissa ja viimeisessä piti maksaa juomat itse; mikä ei tosin paljoa paiskinut, kun karpalosiideri oli 2€/tuoppi. Pyhä jysäys, mikä darra oli maanantaina (ravintolaväkihän ryyppää sunnuntaisin ;)), makasin koko illan sohvalla (Rebekka oli äitillä hoidossa) ja mietin vielä iltaseiskalta, että pitääköhän käydä laatoittamassa. Ei tarvinnut onneksi, kun nukahdin.. Heräsin yhdeltä yöllä ja onneksi olo olikin sit jo loistava! :D Mutta kun muistaa lystin, kestää tuskan; sanoo työkaverini ja totta se on. Yhtä hauskaa ei oo ollut varmaan koskaan, enkä muista koska olisin nauranut yhtä paljon vuorokauden aikana!


HooCee ja Vaasan paras kiinteistövälitystoimisto

- Suorittanut ostoksia, siihen on aina aikaa ja varsinkin kun paiskii 6 yövuoroa putkeen niin nettiputiikit tulee koluttua taas huolella läpi. Mistähän sais rahat kaikkiin niihin ihaniin juttuihin, mitä netistä lävähtää verkkokalvoille?

- Varasin huhtikuun puolivälin paikkeille Heltsingin Crowne Plazasta kahden hengen huoneen; lähdetään äitin kanssa tuhlaamaan töistä saamaa majoituslahjakorttia. Oi että mä odotan sitä huonetta... Ja aamupalaa.. Ja ihania petivaatteita ja hotellin lakanoita. Mikähän siinä on, että hotellissa (Suomessa) on niin hyvät sängyt ja niissä nukkuu niin hyvin? Koirillekin on koirahoitola varattu täysihoidolla pariksi vuorokaudeksi. Rebekan eka tarhakeikka, huuuiiih! Tuleekohan siitä ihan mettäpöyröö? :)

- Äänestänyt ensin miestä, joka ei päässyt toiselle kierrokselle ja sen jälkeen miestä, josta ei tullut presidenttiä. Noh, Saulikaan ei oo huono diili, koko juttu on mulle whatever oikeastaan.

Siinä nyt seikat, mitä ensimmäisenä tuli mieleen kuluneesta ajasta. Mut hei, mitäs teille??

3 kommenttia:

 1. Ihana pentu =)

  Joo, meillä meinas kanssa jäähä kaks pentua käsiin. Ei siinä mitään jos olisivat olleet pieniä seurakoiria, mutta 4 Suomenajokoiraa samassa taloudessa, ei kiitos.
  Toiseks viimenen pentu saatiin onneks kohtuuhinnalla kaupaks ja viimenen män sitten Ikkän kaverille. Pentu pääsi lapsiperheeseen jossa on jo Suomenajokoira vanhus. Ja ennen kaikkee pääsee metälle. Joten annettiin ihan ilmatteeks ja loput ruuatkin matkaan.

  Mitä tarkottaa mettäpöyröö? En ole koskaan kuullut moista ilmaisua. =)

  VastaaPoista
 2. Siinä olis teillä kyllä ollut tekemistä, onneksi koirat pääsi kuitenkin hyviin koteihin. :)

  Mettäpöyröö on ihan peripohjalainen ilmaisu.. suomi-Kurikka-suomi -sanakirjan (:DD) mukaan pöyröö tarkoittaa "tyhmää, usein syrjäisellä seudulla asuvaa" ja mettä nyt on tullut etuliitteeksi, kun Etelä-Pohjanmaalla sattuu olemaan tuota kuusikkoa ihan hitusen. Kansankielellä ilmaistuna se siis tarkoittaa junttia. :)

  VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)