10.3.2012

Action girl

Tänään on ollut ihanan kaunis ja keväinen päivä! Valoa riitti pitkälle iltapäivään saakka ja vaikka mäkin ajattelin, että menen Rebekan kanssa lenkille vasta nyt illemmalla, jotta se jaksaa töissä sitten yövuoron ajan koisia niin puol viiden aikaan luovutin lenkkihimolle ja lähdettiin neidin kanssa käppäilemään. Yli tunti tapettiin aikaa ja 5 km edestä tallottiin teitä. Mentiin Rebekalle ihan uutta reittiä ja voi että se nuuskutti välistä pitkään ja hartaasti. Ostin neidille eilen ketju/kuristuspannan ja nyt korkattiin se lenkillä. Ei muuten vetänyt yhtään! Pari kertaa meinasi hermostua ja yritti venkuloida hihnan kanssa, mutta se onneksi loppuu lyhyeen kun sanoo pari kovaa sanaa.

Nyt on selkeästi ihanampaa lenkkeillä Rebekan kanssa, sille on talven aikana tullut reilusti älliä päähän lisää. Odotan kuivia kelejä superinnokkaasti, kun ei itse tarvi enää köpötellä tipuaskeleilla liukkailla eikä tarvi pelätä kaatumista. Puhumattakaan Rebekan kanssa pyöräilystä, mut sitä ennen pitää kyllä olla kaikki jäät kadonnut ja mieluusti kadutkin lakaistuna.

Tää on ollut Rebekalle oikein toiminnallinen viikko; muutama kerta koirapuistossa ja vieläpä pahimpaan/parhaimpaan ruuhka-aikaan, Manta meillä hoidossa ja Rebekalla seura(piiri)rouvana, toissapäivänä siskon bokserin (joka on Rebekkaa kuukauden nuorempi) kanssa lenkillä ekaa kertaa koskaan ja nyt uusi reitti lenkillä. Varmaan riittää yöllä työpaikalla unta, vaikkei lenkkiä ihan just ennen työvuoron alkua tehtykään. Ainakin Rebekka on nyt ollut rauhallisempi kuin ennen. :)

Shhh! Nukkuvaa koiraa ei saa häiritä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)