5.3.2012

Cute as hummingbird

Viime aikojen kuvia mamman kullannupusta. :) Ollaan käyty viime aikoina ahkerasti koirapuistossa ja pari kertaa siellä on ollut joku toinenkin koira.. Kerta kerran jälkeen oon saanut olla ylpeä siitä, miten kiltisti Rebekka on käyttäytynyt muita koiria ja niiden omistajia kohtaan. Ja lisäksi Rebekka on niillä kerroilla käyttäytynyt hyvin mua kohtaan; ei ole hyppinyt päin, tuli luokse kutsusta jne. mikä nyt ei joka kerta ole aivan itsestään selvää. Oltiin tänään siskon kanssa koirapuistossa ja sekin kehui Rebekan kasvaneen aikuismaisemmaksi ja lisäksi se kehui Rebekan olevan hyvässä kunnossa ja että sillä on tosi hyvä kroppa. Siskon kommentit ja kehut lämmittää aina mieltä, koska pitkän linjan kasvattajana ja kehäkettuna (koiranäyttelyt nääs) se ei kehu edes perheen koiria ellei kehumiseen ole syytä. Ja se todella tietää, mistä puhuu. :)

Nyt täällä mun luona on tämän viikon ajan kolmen jalkaparin sijaan viisi jalkaparia, kun Manta tuli hoitokoiraksi ja Rebekalle jöötä pitämään. Äiti lähti Lappiin ja sen koirat jakautui niin, että Lisbet meni siskolle ja Manta sit tosiaan mulle. :)

"Mitäs siinä tölläät, nukkuvaa koiraa?"

"Anna olla, täällä ei ole mitään nähtävää..."


"Auuuuuu, auu auua, auuu!!"

Toisiimme luodut silmäykset... Ja pliis, ignooratkaa mun kotifleda! xD Ajatuksissani ja huomaamatta pyörittelen hiussuortuvia sormen ympärille ja räplään muutenkin hiuksia niin tällä hiuslaadulla ja varsinkin jos hiuksissa on edellisen illan jäljiltä muotoilutuotteita, hiukset jää sit sojottamaan ties mihin suuntaan. Kotoa ei siis voi poistua ilman, että vilkaisee peiliin. :)


Kukkulan kuningatar.

Siis voiko kauniimpaa koiraa ja koirarotua ollakaan?? Makuasioista ei voi kiistellä mutta ei, ei ole kauniimpaa. :)


Ihanaa, että ilmat on lämmennyt! Pääsee lenkille niin, ettei tarvi pukea seitsemää kerrosta vaatteita ja aurinko lämmittää ihanasti. Vielä kun lumet sulaa, liukkaat kaikkoaa ja saan korjattua mun lehmämummiskan takarenkaan niin päästään Rebekan kanssa baanalle. Ah!

1 kommentti:

  1. No dog is as beautiful as a boxer!!! I have the same problem with dog parks. There are dog bullies and my boxer always takes the higher hand. She always behaves, never encourages the bullies. :) I wanted to get my boxer to be a therapy dog too. Perhaps someday soon!!

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)