7.3.2012

Ken on heistä kaikkein...

...kaunein, ken on heistä herttaisin? :)

Käytiin tänään äitin miehen kanssa kaupunkikierroksella. Se on tehnyt marraskuisen muuttonsa jälkeen kylppäri -ja saunaremonttia. Kylppärihän oli ihan hirveä edellisten omistajien jäljiltä, lahoa puuta ja alkeellisia paikkauksia siellä täällä. K joutui purkamaan kylppärin aivan ulkoseiniin asti ja rakensi alusta pitäen kaiken itse, lattian valamisesta kattopaneeleihin saakka. No, on sillä käynyt putki -ja sähkömiestä siellä tekemässä pakolliset jutut, mutta tää sähkömies oli sanonut, että siinä on K:lla noin 30 000 euron kylppäriremppa tehtynä ja K:lla on mennyt rahaa kuulemma sellainen vähän reilu 5000 euroa tarvikkeisiin ja niihin pariin hassuun tuntiin ulkopuolisille työmiehille. Loppuerotus on työtä ja sen kaiken K on tehnyt itse. Nyt remppa on tullut siihen vaiheeseen, että käytiin ostamassa (puu)kiuas ja peilikaappi sekä saunaan valo ja lauteisiin suoja-aine. Kylppäriin tarvii vielä kattolampun, mut sit kaikki on valmista.

Peilikaappikaupassa (Laatta Piste tai Laatta Center tms.) K:n katsellessa erilaisia kaappeja, mä kävin vähän laattaosastolla pyörähtämässä... Sain todeta, että luojan kiitos en oo tekemässä remppaa tai rakentamassa taloa, kun pelkästään laattavaihtoehtoja oli niin montaa erilaista, etten ikimaailmassa osaisi päättää, mitä haluaisin laittaa. Luultavasti mun kylppäristä tulis yhtä iloisenkirjava ku muistakin mun sisustuselementeistä... Lilaa, vihreää, pinkkiä, keltaista ja kultaa sekaisin. Sehän vasta nostaisikin asunnon jälleenmyyntiarvoa. :D

Peilikaappeja katsellessa tosi monen kaapin sisäpuolella ovessa oli pyöreä peili, joka oli tarkoitettu meikkaamista helpottamaan, se oli nimittäin suurentava. Huomasin, että peili oli kiinni ovessa jollain tarran tapaisella ja rupesin suunnittelemaan sitten, mistä ja miten sellaisen saisin omaankin peilikaappiin. Kauaa ei tarvinnut etsiä, kun K-Raudasta löytyi juurikin niitä näkemiäni peilejä ihan irtotavarana myynnissä. K mulle kustansi sitten meikkipeilin ja nyt odotan innolla yövuoroon lähtöä, että saan silmämeikit väsätä kolme kertaa suurennettuna. :)
K-Rauta ja noin 11 euroa. Halvemmalla vois jostain saada, mutta ei tuokaan nyt ´mikään tappohinta ole nerokkaasta apuvälineestä. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)