10.3.2012

Nelly.com -tilaus

Jos on muita Mungolife -blogia seuraavia, niin tiedättekin, että Annan kokoelma julkaistiin tällä viikolla Nelly.comissa. Itseäni ei kiinnostanut mikään muu, kuin Everlong -huivi, mutta sepäs ehti loppua ennen kuin sain tilaustani tehtyä. Täytyy katsoa, ehtiikö sitä tilaamaan seuraavasta erästä.

Jotain muuta sen sijaan laitoin ostoskorin kautta tulemaan Seinäjoelle. Anna nimittäin julkaisi 10% alekoodin blogissaan, joka oli voimassa vain kyseisen päivän loppuun, ja kun valikoimissa näytti olevan yksi tuote jota oon kauan kuolannut ja joka on vähän väliä loppu, niin alekoodin turvin tilasin sen. Alennus se on pienikin alennus. Kuka arvaa, onko tuotteet laukkuja vai nöy? ;)

Tämä FAB -merkkinen Love And Star Bag on se kauan himoitsemani. Nahkaa, ihanat kuviot, tilava kooltaan ja hihnat ainakin näyttävät olkapäätä helliviltä... Tää se vaan on soutanut ja huopanut (vai huovannut??) Nellyn sivuilla, välillä on valikoimassa ja sit taas loppu. Nyt kun kävin katsomassa, niin taas on loppu.. Merkki on entuudestaan aivan outo, enkä ole nähnyt tätä merkkiä myynnissä muualla kuin Nellyllä (ei sillä, että olisin aktiivisesti muualta etsinytkään), mutta nythän tämäkin merkki tulee korkattua.

Sehän nyt olis ollutkin, jos tilaus olis jäänyt vain yhteen tuotteeseen. Friis & Company yllättää aika ajoin mielettömän kauniilla laukuillaan ja tämä kuuluu ehdottomasti siihen kategoriaan. Eclipse -niminen laukku on yksi tulevan kevään kauneimmista laukuista, enkä tiedä vetosiko laukun vaalea väri, turkoosit kanttaukset, iso koko vai mikä, mutta nyt se on kuitenkin matkalla luokseni. :) Mulla on epätoivoinen vimma saada vaalea/valkoinen laukku käyttöön, mutta yleensä ne jää aina käyttämättä. Oon aika saamarin tarkka laukkuun tulevista tahroista ja tuntuu, että saan paniikkikohtauksen, jos laukussa on joku likakohta niin kuvitelkaapas, mikä ahdistuksen taso on vaaleiden laukkujen kohdalla... Yritän nyt vaan perustella itselleni, että siskollanikin on valkoisia laukkuja ja ne näyttää hyviltä vaikka sisko on aikas huithapeli, mitä tulee laukkujen huoltoon ja kunnossa pitämiseen.


Mulla on nyt pää täynnä postausideoita, joita koitan nyt viikonlopun aikana purkaa tänne blogiinkin, joten sarjapostauksia voi olla tiedossa... ;) Ihanaa, kun blogin kirjoittamisesta on tullut taas todella mieleistä hommaa ja ennen kaikkea; sille tuntuu löytyvän nykyään enemmän aikaa. Johtuu varmaan siitä, että luovutin netin suhteen ja hommasin liikkuvaa mallia olevan netin (= mokkulan) itselleni. Kiva kirjoittaa keittiön pöydän äärestä ja katsella samalla keväistä keliä. :) Muksaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)