26.5.2012

Laiska, laiskempi, HooCee

Perstai meni kyllä totta vie toteen, jos puhutaan laiskuudesta ja saamattomuudesta. Heräsin, sohvalta (kuinkas muutenkaan), siinä puol yhentoista aikaan ja sen jälkeen kun Rebekka oli saanu murkinaa massuunsa lähettiin sen kans pienelle korttelikierrokselle. Loppumatkasta toinen sit vaan lönkytti ja läähätti, kun oli niin kuuma. Pitää vähän skarpata itsekin näiden lämpötilojen suhteen... Ei meinaa nääs hoksata, kuinka lämmin ulkona on. Itse kun pukee vielä hyvä ettei takkia päälle kun lämpöä on +20'c niin saati sitten, että hoksaisi koiralla olevan kuuma. Mistä tulikin mieleeni:


Älkää jättäkö koiraa/koiria autoon siksi aikaa, kun käytte kaupassa, kaverilla tms. Viisikin minuuttia on liikaa ja koiralle ei riitä se, että ikkunoita avaa muutaman sentin raolleen. Jos on aivan pakko ottaa koira mukaan reissulle niin ota koira autosta pois poissaolosi ajaksi ja laita ulkona kiinni jonnekin varjoisaan paikkaan. Toki sitten on riskinä, että joku varastaa koiran. Kaikkein paras vaihtoehto kaikkien kannalta on jättää koira kesällä kotiin, sitä kun ei ole pakko ottaa mukaan joka paikkaan.

Ja autoon jättämisen kielto koskee yhtä lailla pieniä kuin isoja, karvallisia ja karvattomia, pitkäkuonoisia ja lyhytkuonoisia koiria. Ja sanomattakin selvää, että ihan kaikkia eläimiä!

Menipäs paasaamiseksi, mutta tässä aihe, josta ei voi sanoa liian montaa kertaa. Huolimattomia ja ajattelemattomia ihmisiä on aina...

Niin, sen aamupäivälenkin jälkeen Rebekka painui parvekkeelle ja mä istahdin sohvalle ja paria ylösnousukertaa lukuunottamatta tässä olen edelleen. Telkku ja tietsikka; mitä muuta voi laiska ihminen enää kaivata? :) Oon päivistä ihan sekaisin, eikä tunnu yhtään perjantailta mutta äitillekin puhelimessa sanoin, että so what, kyllä mä saan sit taas koko kesän perjantait ja lauantait paiskia töitä ja muutenkin tulee suhattua joka paikkaan minuuttiaikataululla: mä nautin vielä kun voin.

Vielä mennään Rebekan kans ulkona käymään ja kattomaan, onko kukaan vielä tulossa baarista kotiin päin. Tässä tulee vielä vajaa puoli tuntia Täydellinen Sotilas -elokuvaa ja aijaijai, Jean-Claude van Damme 32-vuotiaana (leffa tehty 1992, J-CvD syntynyt 1960) on kyllä kuuminta hottia! Eikä Dolph Lundgrenkaan huonon näköinen ole... ;)


Voi luoja, tuollaiset komistukset mulle heti, kiitos! Voin kyllä melkein vannoa, että noiden baarista palaavien, joita mennään kohta Rebekan kanssa ratsaamaan, joukossa ei ole ainuttakaan yhtä hyvännäköistä. Onneksi sit saa mennä nukkumaan ja nähdä unta täydellisestä sotilaasta. Oh-Raa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)